Готово: Милер дефинитивно хоће да иде из Бајерна!

Можда чак и у јануару, мада је лето вероватнији сценарио.

Фудбал 10.10.2019 | 16:52
Готово: Милер дефинитивно хоће да иде из Бајерна!
Како сазнаје Билд, легенда Бајерна из Минхена, Томас Милер, жели да оде из клуба!

Рођени Баварац није задовољан својом минутажом, не свиђа му се улога у тиму и већ у јануару би могао да промени средину и опроба се негде другде. Поднео је захтев за трансфером, па ћемо видети како ће се то завршити.

Милер тренутно нема улогу стартера, није то био на последњих пет утакмица. Нико Ковач је суштински истакао да Милер више нема ту улогу после пораза од Хофенхајма.

"Када за то буде било потребе, дефинитивно ће добити минуте", речи су Ковача.

Билд сада каже да Милер жели да оде из Бајерна што пре из клуба јер је незадовољан својим статусом, можда чак до разилажења дође у јануару, али је вероватније да се то догоди на лето.

Био је Милер незадовољан још код Карла Анчелотија. Тада је још истицао да његови квалитети нису искоришћени до краја. То се може и данас искористити.

Иако је играч са клупе у овом моменту Милер и даље има важност за тим, може да допринесе доста и из те улоге, видели смо то против Црвене звезде, тако да је вероватнија опција да ће одрадити посао до краја сезоне и онда потражити нову средину. Такође, питање је у који клуб ће прећи, па је вероватније да ће остати до краја сезоне како би пробао са Бајерном да оде што даље у Лиги шампиона.

Такође, процењује се и да би навијачи били љути ако би се све ово одрадило на неки брз и "неосећајан" начин, па је због свих наведених ствари растанак на лето највероватнији.

А да ће га бити - очигледно хоће. Само је питање момента. Милер никада није ближи излазним вратима Бајерна. Милер је у Бајерну од малих ногу, од 2000. године, играо је у другом тиму, а у првом је од 2008. године све до данас.

Права је легенда клуба. И растанак сигурно неће никоме лако пасти. Али време за тако нешто је дошло.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар