Погба се у Дубаију опоравља од повреде!

Француски фудбалер пропустио је посљедње двије утакмице Јунајтедаа које су продубиле кризу у клубу.

Фудбал 11.10.2019 | 13:04
Погба се у Дубаију опоравља од повреде!
Пол Погба, фудбалер Манчестер јунајтеда и репрезентативац Француске, отпутовао је у Дубаи како би убрзао процес опоравка од повреде током паузе у Премијер лиги.

Погба је на друштвеним мрежама објавио слику са крова Центра за побољшање физичких способности у Дубаију, гдје санира повреду десног стопала.

Француски фудбалер пропустио је посљедње двије утакмице Јунајтеда које су продубиле кризу у клубу. Прво су без Погбе одиграли неријешено (0:0) са АЗ Алкмаром у Лиги Европе, а затим претрпјели пораз од Њукасла у домаћем првенству.

"Кажу да се напоран рад исплати, а шта је с напорним радом по врућини? Да видимо. Заиста волимо лијеп поглед", поручио је Погба на Инстаграму уз фотографију са крова зграде у Дубаију.

Према наводима британских медија Погба је у Уједињене Арапске Емирате повео и личног тренера и остаће на Блиском истоку до краја седмице.

У Манчестер јунајтеду се надају да ће Погба бити спреман након репрезентативне паузе како би помогао тиму да преброди резултатску кризу. Посебно због чињенице да ће се у првом дуелу након паузе састати са највећим ривалом Ливерпулом, који је лидер Премијер лиге са максимална 24 бода након осам кола.

"Црвени ђаволи", пак, заузимају 12. мјесто са свега девет бодова.

Погба је ове сезоне одиграо само шест утакмица, пет у Премијер лиги и једну у Лига купу.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар