Видео: Билићев тим игра секси фудбал!

А један податак га издваја од осталих. . .  Вест Бромвич је хит Чемпионшипа!

Фудбал 11.10.2019 | 08:38
Видео: Билићев тим игра секси фудбал!
Вест Бромвич Албион је после 11 одиграних кола водећа екипа у енглеском Чемпионшипу и главни претендент за повратак у елиту.

Тим Славена Билића је после пораза од Лидса у претпрошлом колу изгубио лидерску позицију, али је у прошлој рунди победом против Кардифа од 4:2 на Хоторнсу, искористио посртај јоркширског клуба против Милвола и Свонсија против Стоука после којих се вратио на трон. Сјајна презентација Врећица у првој четвртини сезоне ставља их у позицију великих фаворита, иако је првенство дуго и свашта се још може догодити у 35 кола.

Међутим, највећа моћ Билићеве екипе је управо тимска игра, а то је видљиво и из податка да се у досадашњем делу сезоне од играча који су започели утакмице у листу стелаца није уписао само голман - Сем Џонстон.

Сјајан је то податак који засигурно радује хрватског тренера и показује како његов стручни штаб добро скаутира противнике и води тим.

"Срећан сам због начина на који смо одиграли првих 70 минута, то је фудбал који оставља без даха. Ипак, има оно 'али', јер противници у овој лиги никада не одустају. Морали смо да будемо бољи при вођству од 3:0. Зашто не бисмо завршили утакмицу са рецимо 4:0? Критиковао сам играче, али сам им и рекао да треба да буду поносни јер сви добро играју и доприносе заједничком циљу", рекао је бивши хрватски селектор.

А како игра њгов тим и лидер Чемпионшипа уверите се и сами.



ЧЕМПИОНШИП - табела



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар