Михајловић пуштен из болнице!

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић пуштен је из болнице у Болоњи након што је завршио други циклус лечења леукемије, преносе италијански медији.

Фудбал 08.10.2019 | 19:24
Михајловић пуштен из болнице!
Шеф стручног штаба Болоње завршио је други круг хемотерапије у болници "Сент Орсола" и ускоро га чека нови, наводи лист Република.

Болницу је напустио у пратњи супруге Аријане и отпутовао за Рим, где ће одмарати у наредним данима.

Његова идеја је да се после краћег периода у престоници Италије врати у Болоњу и води тренинге екипе, али неће моћи да буде уз своје фудбалере на гостовању Јувентусу у Торину 19. октобра како би наставио терапију.

Само три дана раније легендарни Србин водио је екипу у ремију против Лација (2:2) у Болоњи, што је обећао играчима пре месец и по дана и поздрављен је овацијама навијача два клуба.

Синиша Михајловић отпуштен је данас из болнице у Болоњи, након што је завршио други циклус лечења леукемије.

Шеф стручног штаба Болоње примио је другу туру хемотерапија у болници "Сент Орсола" и отпутовао је за Рим, на краћу паузу, пре него што се врати на нови циклус терапија.

Лист "Република" пренео је да је Михајловић болницу напустио у пратњи супруге Аријане и отишао у главни град Италије, где ће одмарати наредних дана.

Његова идеја је да се после краћег периода у Риму врати у Болоњу и води тренинге екипе, али неће моћи да буде уз своје фудбалере на гостовању Јувентусу у Торину 19. октобра како би наставио терапију.

Само три дана раније легендарни Србин водио је екипу у ремију против Лација (2:2) у Болоњи, што је обећао играчима пре месец и по дана, и поздрављен је овацијама навијача два клуба.

Он је одлучио да упркос лечењу све време буде уз екипу.

Михајловић је средином јула саопштио јавности да болује од акутне леукемије. Он је убрзо након тога кренуо на хемотерапије, где је у првој фази лечења провео 43 у болницу, док је друга фаза почела 9. септембра.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар