Случај Ван Ла Пара: Рано је доносимо закључке!

“Бићу стрпљив са њим“, додаје тренер Црвену звезде.

Фудбал 06.10.2019 | 11:48
Случај Ван Ла Пара: Рано је доносимо закључке!
Дошао је као појачање за Лигу шампиона, али за 379 минута у дресу Црвене звезде Раџив ван Ла Пара није убедио навијаче на стадиону “Рајко Митић“ да је играч каквом су се надали. Свестан је тога и шеф стручног штаба Владан Милојевић, али подсећа јавност да су и многи други играчи имали спорији почетак у Љутице Богдана, па су се на крају испоставили као права појачања.

“Звезда је захтеван клуб, велика су очекивања. Ван ла Пара је дошао на крају прелазног рока, скаутирали смо га, гледали... Нов је амбијент, нема периода прилагођавања и деси се да играч не одигра добро. То нам се десило и прошле године на крају прелазног рока, када појединци нису одиграли на нивоу. Испало је да су промашени и тако даље”, рекао је Милојевић на конференцији за новинаре уочи гостовања код Напретка и подсетио на 31. август 2018. године.

Тада је Звезда довела Горана Чаушића, који се није најбоље отишао и овог лета се вратио у Арсенал из Туле. Довела је и Марка Марина, који се испоставио као пун погодак. И вратила је Ричмонда Боаћија, који је испрва био видно ван форме, али је свеједно постигао неке веома важне бодове за црвено-беле, да набројимо само оне против Судуве, Копенхагена, па и пре неки дан против Олимпијакоса.

“Много рано доносимо закључке”, упозорава Милојевић и наставља.

“Хајде мало да им дамо простора и времена да се прилагоде. Није тако лако када све промените. Волели бисмо да јесте, али није. Бићу стрпљив са Ван Ла Паром. Може он боље, у то сам убеђен, само му треба дати времена да се адаптира. Треба бити посебно стрпљив са њим", каже Милојевић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар