Милошевић спушта еуфорију...

Не смемо да мислимо да смо велики и моћни! Тренер Партизана не дозвољава опуштање после серије добрих резултата.

Фудбал 06.10.2019 | 13:04
Милошевић спушта еуфорију...
Игра Партизан одлично у последње време, а то прате и резултати.

Саво Милошевић, међутим, не дозвољава опуштање и позива екипу на прибраност уочи дуела са Вождовцем у недељу од 18 часова у Хумској (пренос на ТВ Арена Спорт 1).

''Суштински смо још на почетку сезоне. Веома је битно добро је почети јер онда то што крене добро, обично иде и завршава се добро. Али, још је пред нама далек пут и можемо много тога да поправимо. Све ово је заиста добро, али може још много боље. Константно ћу инсистирати да будемо бољи. Има простора за напредак у свим сегментима и не смемо да се опустимо јер свако опуштање и пад може бити кобан. Колико год ово изгледа спектакуларно и лепо, не смемо да мислимо да смо велики и моћни јер ће нам се то брже него што помислимо обити о главу", рекао је Милошевић на конференцији за новинаре.

Црно-бели дочекују "змајеве" у 11. колу Суперлиге Србије, три дана после напорног пута у Казахстан на дуел са Астаном у Лиги Европе, који су решили у своју корист (2:1).

"Очекујем изузетно тешку утакмицу због напора који смо имали, а и због тога што Вождовац има одличну екипу која зна да игра. Неће бити лако, али да се не враћам на причу о приоритетима и значају наше лиге. Очекујем максимум од екипе. Свако друго размишљање ће нас одвести на погрешан пут", упозорио је бивши центарфор.

Милошевић за предстојећу утакмицу неће рачунати на Сашу Здјелара и Немању Милетића, који су ослобођени обавеза "јер су имали највећу минутажу и заслужили су одмор", а због картона је суспендован Умар Садик.

Тренер црно-белих је навео да ће против Вождовца и потом у среду у Купу "бити простора за све играче".

"Не размишљам о томе колико ротирам играче. Ротирамо на основу процене који су играчи максимално оптерећењи и колики је њихов умор. Ротирамо због умора у највећој мери. То нису одлуке које се доносе унапред, већ последица претходних утакмица".

Фудбалери Партизана, по његовим речима, верују да могу до титуле шампиона Србије и пласмана у наредну фазу Лиге Европе.

"Играчи сигурно верују, иначе не бисмо причали о овој игри и резултатима. Они на терену виде да могу. Свака друга прича је виртуална и није дуготрајна, нема тежину. Терен је мерило. Убедили смо их да могу и то су показали на терену. Верујем да знају да могу и више", рекао је тренер црно-белих.

Неколицина играча Партизана је добила позиве у репрезенетације, а Милошевић је навео да је то добар знак.

"То је знак да радимо добро и да смо на правом путу. Добро је за клуб и екипу да играчи играју на репрезентативном нивоу, то је додатно на све ово. Колико год смо били у ситуацијама да имамо раскорак Савез - клубови, то је потпуно погрешно. Рекао сам свим играчима да треба да буду срећни и поносни када добију позив за репрезентацију. То је највећа награда и премија свима нама у клубу", закључио је тренер црно-белих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар