Емотивни Владан Милојевић...

Створен је неразумљив притисак, цео дан ме зову да питају да ли ћу бити смењен! “Ја сам овде док ми се не каже другачије”, поручује Звездин тренер.  Владан Милојевић после победе против Олимпијакоса говорио о "смишљеном бомбардовању" које је после дербија трпео са екипом. "То није од звездаша, већ је намештено"!

Фудбал 01.10.2019 | 23:52
Емотивни Владан Милојевић...
Тренеру Црвене звезде Владану Милојевићу није било потребно постављати питања после победе против Олимпијакоса.

Шеф струке црвено-белих је изашао пред камеру ТВ Арена спорт и емотивним излагањем наговестио колики му је камен пао са леђа, а који је постао посебно тежак после пораза у дербију.

Такође, открио је да су му на дан меча против Олимпијакоса стизале поруке из Грчке, са питањима да ли ће бити смењен после вечерашњег меча.

За почетак, он је поновио своју изјаву да не сматра за себе да је велики тренер.

"Мислим да људи апсолутно знају, нисам велики тренер, само сам човек који ради свој посао најбоље што може. Трудим се да тако буде. Како ће бити, сам Бог свети зна. Нека буде као што буде. историја је далековида, видеће се шта смо и како радили".

У полувремену меча против Пирејаца рекао је играчима да играју за себе.

"После Партизана се створила атмосфера да смо играли лоше, да не знамо ништа, могу да вам кажем да нам је јако тешко пало. И то сам им рекао на полувремену. Рекао сам момцима да одиграју за нас, јер је стварно створен велики притисак после дербија, а то није од звездаша, већ је то све намештено, смишљено, али морају да знају да се сви боримо и волимо Звезду"

"Кад ми буду тражили да одем, ја ћу да одем. Нисам дошао да останем, већ сам у јако тешком тренутку дошао да помогнем. Живим за овакве тренутке. Увек ћу отићи и запалити свећу и за њихове душе, али мислим да је претерано... Данас ми цео дан звони телефон и стижу поруке из Грчке, да ћу бити отеран после ове утакмице. Хајде да кажемо да сам се спасао и надам се да ћу до следеће утакмице бити тренер Звезде"

"Очекујем само да следећи тренинг уживам са мојим момцима, ако га будем дочекао. Гледам интересе правих навијача Звезде, на остало се не обазирем. Био је јако велики притисак, не знам из ког разлога и због чега. Јако је тешко пало играчима и требало им је нешто овако. Били смо бомбардовани, али није ни битно. Честитам играчима, звездашкој јавности, осећали смо атмосферу и пре утакмице што се тиче дивних ствари које су биле у Београду, а са друге стране видели сте да је прштало све на терену. Надам се да је публика задовољна".

"На крају крајева, дали смо све од себе"

Питање о наставку борбе у групи Лиге шампиона искористио је да закључи...

"Размишљам само о следећем тренингу, а све остало је потпуно небитно. Важно је да се спремимо за следећу утакмицу, да ми играчи буду здрави, да одиграмо најбоље што можемо. Ја сам овде док ми се не каже другачије. Овде сам да помогнем. Нисам дошао да радим било шта друго"

"Враћам се још на ту утакмицу (против Партизана). Нема ту шта, сам сам преузео одговорност, признао сам да сам крив, али Србија је ово, све ја то разумем. идемо даље".

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ХЕРЦЕГОВАЦ

02.10.2019 06:10

Скупе карте, а плате мале...

ОДГОВОРИТЕ