Вучелић ће морати да испуни опкладу...!

Да носи Илиева на кркаче! Председник Партизана Милорад Вучелић блистао после победе црно-белих у "вечитом дербију", изражавајужи жаљење због увредљивог скандирања на рачун председника ФСС Славише Кокезе. "Али, то је све део навијања", додаје.

Фудбал 23.09.2019 | 19:43
Вучелић ће морати да испуни опкладу...!
Партизан је потпуно заслужено савладао Црвену звезду у 161. "вечитом дербију", поручујући да борба за титулу никако није завршена.

Као и сваки "вечити дерби" и овај је одигран како на терену, тако и на трибинама. Навијачи једног и другог тима имали су шта да поруче једни другима, али и да се осврну на многе ствари које се дешавају у српском фудбалу.

На удару дела организованих навијача Партизана био је председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза, којем је био посвећен и увредљив транспарент. Због тога је утакмица прекинута, а судија Срђан Јовановић је тражио да се укине транспарент.



У коментару после дербија за ТВ Партизан, председник Партизана Милорад Вучелић изразио је велико задовољство због победе и игре црно-белих, али и жаљење због повика на рачун Кокезе.

"Била је фер утакмица... Жао ми је што је дошло до увреда човека који је седео поред мене, али то је део навијања", изјавио је Вучелић.

Председник црно-белих честитао је играчима на великој победи.

"Свим Партизановцима и играчима честитам на великом успеху. Дерби је увек дерби, нешто што се памти и ова генерација играча уписала је себе у историју клуба. Значајна и велика утакмица и велика победа и веома сам срећан. Партизан игра фудбал, може да побеђује. Колико сам био тужан после АЗ Алкмара, сада ми је ова победа то компензовала", рекао је Вучелић.

Новинар и водитељ Жељко Пантић је подсетио Вучелића на својевремену изјаву да ће доскорашњег спортског директора Паризана Ивицу Илиева носити на кркаче ако Сејдуба Сума "проради". Сума ове сезоне игра веома добро, а његов сјајан гол је утро пут победи Партизана у 161. "вечитом дербију".

"Јесте, то сам рекао и очигледно мораћу то да урадим. Илиева су стално нападали и стално је страдао због Суме, највише. Ето, ја сам био уверен да је Илиев у праву... правда је спора, али достижна. Сад ми је остало само да се физички припремам за то, али знам да Ивица неће на томе инсистирати. Ето, и ово је нека компензација Илиеву који је уложио много труда у стварање овог тима и довођење Суме", рекао је Вучелић са осмехом на лицу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар