''Читав свијет је био против нас!''

''Сви су желели да изгубимо!" Центар репрезентације САД Мајлс Тарнер је био огорчен после завршетка Светског купа у Кини.

Кошарка 17.09.2019 | 16:33
''Читав свијет је био против нас!''
Он је навео да је осећао "као да је цео свет био против репрезентације САД".

"Где год смо се појавили осећали смо да смо на непријатељској територији. Публика је била против нас где год смо играли. Сви су желели да изгубимо. Понекад, а не кривим судије, понекад су и судије биле против нас", рекао је Тарнер.

Он је додао да амерички тим има победничку традицију и да сви желе да победе најбоље.

"Изгледало је као да смо против целог света, а то сте само ви и четворица браће на терену. Играли смо, неколико ствари смо успели да урадимо, али нисмо све успели. Квалификовали смо се за Олимпијске игре, али нисмо освојили златну медаљу и то ће нас пратити до краја живота. Мало боли, али смо дали све од себе, узећи у обзир све околности", навео је Тарнер.

Америчка селекција је турнир завршила на седмом месту, што је њен најгори пласман у историји.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Питање:

17.09.2019 16:42

А засто је цео свет против вас? Један просјецни Американац то изгледа не мозе ни да предпостави. Тип: Питајте своје политицаре.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

странац

17.09.2019 16:50

Није истина госпосдине ви сте сами себе дисквалификовали мислеци да це те освојити свјетско првенство са трецеразредним играцима из НБА то је васа греска и не криците по обицају друге за своје неуспјехе јер данас свако зна играти косарке али ви сте умисљени да сте нај бољи и то вам се обило о главу као у много цему

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаланђело

18.09.2019 06:42

Бухаааааа, мамаааааа, дира ме цио свијет, бухаааааа

ОДГОВОРИТЕ