Лазар Марковић у Партизану, ИИ дио...

Врхунски је играч, биће вођа екипе! После 14 погодака у периоду од 2011. до 2013, брзоноги нападач наставио је да тресе мреже у црно-белом дресу и најавио још јачи Партизан у наставку сезоне.

Фудбал 15.09.2019 | 21:18
Лазар Марковић у Партизану, ИИ дио...
0:1 - Зоран Тошић (56)
0:2 - Умар Садик (73)
0:3 - Лазар Марковић (78)

После 14 погодака за Партизан од дебија у мају 2011. до одласка у јуну 2013, Лазар Марковић наставио је у суботу увече да постиже голове у црно-белом дресу и "потписао" важну победу екипе на гостовању у недељи између УЕФА квалификација и првог "вечитог дербија" ове сезоне.

"Како сам могао да проведем дан? Знао сам да нисам међу стартерима, јер још нисам у топ форми, али сам изгарао од жеље да поново уђем у аутобус и да кренемо на утакмицу. Састанак, спремање, пут ка Новом Саду у мени је будио посебан адреналин", рекао је Марковић дан после победе над Пролетером у Новом Саду.

"Нервирао сам се, али сам знао да ћемо добити. Имамо заиста добру екипу и само је било питање када ћемо дати гол. У оваквим утакмицама је најтеже доћи до првог поготка, екипе се затворе и колико год покушавао да 'пробијеш' - не иде", присетио се 25-годишњи Чачанин како је то играти за Партизан у Суперлиги.

"Али сада је све супер, победили смо, ја сам дебитовао и још дао гол", закључио је.

Драго ми је и због Лазара, заслужио је да постигне гол и врати самопоуздање! Он је врхунски играч и само су му потребни минути на терену. После тога очекујем да буде један од вођа екипе - рекао је после мечаЗоран Тошић.

Навијачи Партизана са трибина "Карађорђа" у више наврата су му скандирали име.

"Чуо сам, наравно и све их пуно поздрављам и захваљујем се на подршци. Вратио сам се кући, лепо ми је. Требаће ми још мало времена да се вратим у форму, али све је то спорт, фудбал, живот, идемо даље", поручио је брзоноги крилни нападач путем званичног сајта клуба.

На питање о томе како је задовољан игром на "другом дебију" за црно-беле, рекао је…

"Мање-више добро, пре свега због гола. ОК, биће то још много боље", после чега је похвалио саиграче.

"Момци су сјајни, почев од Бамбија за ког не треба трошити реч, па Натха који је врхунски играч, али и свих осталих који су и играли или су били на клупи. Имамо тешку недељу, прво АЗ Алкмар, па 'вечити дерби'... Прилика да видимо где смо", рекао је Марковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар