Лазар Марковић послије 513 дана...

Претходни гол постигао у априлу 2018. године!

Фудбал 15.09.2019 | 18:08
Лазар Марковић послије 513 дана...
Вратио се Лазар Марковић у Партизан да би оживео каријеру, која је запала у ћорсокак. Чекали су навијачи црно-белих његов деби, да виде како на терену изгледа момак који је некада, када је почињао сениорску каријеру, дизао публику на ноге вихорним продорима и головима. И одмах, на свом повратничком дебију у дресу Партизана Марковић је постигао гол.

Само 16 минута игре против Пролетера (3:0) било је потребно Лазару да голгетерски васкрсне. Одмах смо бацили поглед у књиге староставне, шта кажу, када је Марковић пре тога последњи пут био стрелац. Ако не рачуно наступ за други тим Ливерпула, већ само мечеве на великој сцени, годину и по дана је прошло од претходног Лазаревог хица у мрежу.

Тај последњи гол је постигао у дресу Андерлехта, у плеј-офу против Гента. Био је 21. април 2018. године. Од тог, па до наредног поготка прошло је 513 дана.



Међутим, сав тај период који је прошао, делује да ће вло брзо да оде у заборав. Иако је видно недовољно физички спреман и види се да му недостају утакмице у ногама, Марковић је имао две добре шансе и пре гола, а код треће је поготком крунисао велемајсторску асистенцију Бибраса Натха.

Нови почетак за Лазара је – добро почео...

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар