Милошевић о Лазару и Натху: Зато смо их и довели!

Партизанов тренер честитао својим играчима на партији у Новом Саду и осврнуо се на издање двојице летошњих појачања.

Фудбал 15.09.2019 | 11:48
Милошевић о Лазару и Натху: Зато смо их и довели!
После неуспешног тражење "рупе" у одбрани Пролетера током првог полувремена, фудбалери Партизана у наставку утакмице чак три пута успели су да затресу мрежу противничког гола,

"Паковао" је Бибрас Натхо, а погађали Зоран Тошић, Умар Садик и Лазар Марковић.

Две асистенције Израелца и "повратнички погодак" Марковића већ у првом наступу управо су њих двојицу избацили у први план утакмице.

"Зато смо их и довели", задовољно је констатовао Саво Милошевић у изјави за ТВ Арена Спорт.

Партизанов тренер није био забринут у паузи између два полувремена, иако је на семафору писало 0:0.

"Опет смо морали мало да се мучимо јер нисмо искористили прве три-четири шансе. У полувремену сам им рекао да све делује добро и да само тако наставе. После првог гола је све било лакше. Честитам играчима, улазимо у низ од шест утакмица и зато је било битно да смо вечерас победили", истакао је Милошевић.

Црно-бели ће у четвртак играти против АЗ Алкмара у Лиги Европе, а потом их у недељу на домаћем терену (18 часова) чека "вечити дерби" са Црвеном звездом.

Није хтео тренер црно-белих да дели те утакмице по важности.

"Све је битно", кратко је поручио.

Тренер новосадског суперлигаша, Милић Ћурчић није био задовољан издањем свог тима, али је признао да је Партизан био бољи.

"Покушали смо да парирамо Партизану. Рекао сам да они имају озбиљан индивидуалан квалитет и то су показали. Доминирали су у свему. Моји играчи су били мало и под притиском због чега су подбацили. Сви заједно смо подбацили и мораћемо да извучемо поуке из ове утакмице. Јако сам незадовољан, нисмо планирали овако да играмо, али треба бити реалан и рећи да је Партизан показао много више", казао је Ћурчић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар