Ајнтрахт би за Костића 40 000 000, макар...!

Тако бар тврди новинар Билда Лукас Домбровски. . .

Фудбал 13.09.2019 | 20:40
Ајнтрахт би за Костића 40 000 000, макар...!
Није тајна да је Интер питао, али и послао конкретну понуду на Ајнтрахтову адресу са све чеком на коме је било исписана понуда – 40.000.000 евра за Филипа Костића. Ајнтрахт је то - одбио!

још пре но што је прелазни рок почео спортски директор Фреди Бобић се са српским интернационалцем договорио да Костић не иде овог лета из клуба.

Новинар Билда Лукас Домбровски причао је са колегама у Италији и дотакао се Костићевог случаја. Тврди да Франкфурт за њега жели да добије преко 40.000.000 евра наредног лета.

"Интерова понуда је била чињеница. Али клуб и Костић су се договорили да не почињу преговоре овог лета. Али са погледом на следећу годину, у Франкфурту сви знају да је реално да Костић неће остати ако настави са играма на овом нивоу. Идеја клуба је да добије понуду и већу од 40.000.000 евра у наредним месецима. Посебно јер би клубови из велике петице могли да размисле о његовом имену", рекао је немачки новинар Домбровски, очигледно добро упућен у дешавања у Франкфурту.

И сам Филип Костић је недавно истакао да је задовољан сада у дресу Ајнтрахта из Франкфурта.

“Прошла сезона је била изванредна, надам се да ће ова бити још боља. Ако ме неки клубови буду желели, мораће да дођу сами. Имам доброг менаџера", рекао је недавно Костић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар