Јавио се Гаудлок по питању Партизана...

Партизан до сада није направио неопходне кораке! "Хвала свим навијачима Партизана на подршци, али нисам добио понуду од вашег клуба до сада".

Кошарка 13.09.2019 | 21:40
Јавио се Гаудлок по питању Партизана...
Да има дима - има. Зна се то јако дуго, писали смо још пре око месец дана да је Ендрју Гаудлок интересантна опција Партизану. Али, директних ствари нема, барем ако је судити по речима самог играча.

Већ дуго навијачи Партизана бомбардују Гаудлока позивајући га у Партизан, али како каже Американац - он још није добио конкретну понуду црно-белих.

Огласио се тим поводом на друштвеној мрежи Инстаграм.

"Хвала свим навијачима Партизана на подршци, али нисам добио понуду од вашег клуба до сада. Нисам сигуран шта вам говоре тамо, али то није истина. Надам се да ће се нешто десити, али у овом моменту они нису направили неопходне кораке. Хвала", написао је Гаудлок на свом "сторију".

Није тајна да Партизан тражи појачања на позицији бека, као и да је Андреа Тринкијери тренирао Мини мамбу у Униксу и да поштује његове квалитете.

Очигледно ни сам играч не зна да ли ће обући црно-бели дрес или не... Можда је ово позив црно-белима да конкретизују интересовање.

Одговор следи наредних дана...



Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар