Анћелоти: Гдје да се скидамо против Ливерпула?!

Напуљске власти не излазе у сусрет свом најбољем спортском представнику, да ли ће ускоро завршити реконструкцију?

Фудбал 12.09.2019 | 12:26
Анћелоти: Гдје да се скидамо против Ливерпула?!
Тренер Наполија Карло Анћелоти изашао је у јавност са оптужбама на рачун локалних власти јер радови на стадиону тог клуба и даље нису готови.

Реновирање је требало да буде завршено током лета, примарни разлог због ког је оно уопште и почело јесте Универзијада која би ту требало да буде одржана, али у виду су имали и помоћ фудбалском представнику.

Због немогућности да играју на домаћем терену, Наполитанци су у прва два кола Серије А гостовали Фиорентини и Јувентусу, али чини се да радови још увек нису близу крају па је то изнервирало челнике и главног тренера екипе.

Анћелоти је стога одлучио да искритикује власти, а то је учинио у саопштењу које је објављено на званичном сајту италијанског клуба.

"Видео сам у каквом су стању свлачионице на "Сан Паолу" и остао сам без текста. Прихватио сам захтев клуба да гостујемо на старту шампионата, али су нам обећали да ће завршити радове до тад, и нису испунили обећање. За два месеца можете да направите кућу, а они нису били способни да реновирају свлачионице. Где ћемо да се пресвлачимо против Сампдорије и Ливерпула", љутито је констатовао искусни стратег.

Њему смета то што се овим радовима не приступа озбиљно, те сматра да не поштују клуб који је својеврстан представник града.

"Огорчен сам због непрофесионализма и неспособности људи који управљају радовима. Како је могуће да регија, општина и одборници не поштују обавезе према нама? Ово је недостатак бриге према тиму, клубу и граду. То је срамота", закључио је Италијан.

И даље се не зна када ће послови на "Сан Паолу" бити приведени крају, али чињеница је да један од најбољих клубова на "Чизми" не може да ужива подршку домаће публике и да му то чини посао тежим у утакмицама са противницима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар