Тошић: Покушаћемо да прођемо групу ЛЕ!

Зоран Тошић, фудбалер Партизана, сматра да његов клуб има шансе да се пласира у шеснаестину финала Лиге Европе.

Фудбал 12.09.2019 | 10:32
Тошић: Покушаћемо да прођемо групу ЛЕ!
Фудбалски клуб Партизан организовао је у свом спортском центру Телеоптик "медиа даy", на ком су се сви првотимци црно-белих дружили са новинарима.

Том приликом, Тошић је казао да је задовољан досадашњим током сезоне.

"Сигурно да увек може боље. Партизан увек иде на највише резултате, остало су неуспеси. Ово је био период где смо имали захтевне квалификације за Лигу Европе, доста утакмица за кратак период, морали смо да се сконцетришемо подједнако као и на првенство, да удјемо у групну фазу. То смо остварили. Мало смо у првенству имали несто слабије утакмице, али сада кад смо се напокон смирили, остварили први циљ, можемо да се сконцентришемо и на једно и на друго и надам се да ће све ићи по плану", рекао је Тошић.

Партизан за викенд очекује гостовање новасадском Пролетеру у оквиру 8. кола Линглонг Суперлиге Србије.

"Идемо из утакмице у утакмицу. Толико је мечева било, на свака три дана, што је добро у нашем спорту, тако да после неких неуспеха мораш да се сконцентришеш на нешто што тек долази. Прво је битан Пролетер, па ћемо тек после размишљати о АЗ Алкмару", додао је Тошић.

Десно крило Партизана сматра да су овог лета доведена добра појачања и да ће са Лазаром Марковићем, последњим који је стигао у клуб, екипа бити много јача.

"Сви момци су се брзо уклопили. Нико не заостаје, сви су показали свој квалитет. Очекујемо да ће Лазар да се прикључи и да нам донесе много квалитета. Верујем да ћемо његовим доласком много добити и да ћемо бити доста јачи", истакао је Тошић.

Што се тиче Лиге Европе, Партизанова „седмица“ каже да његова екипа има добре шансе да прође у шеснаестину финала другог по квалитету европског фудбалског такмичења.

"Мислим да је група интересантна. Са једне стране имамо Манчестер јунајтед, који је европски великан и свима ће бити задовољство и част играти против такве једне екипе. Са друге стране имамо Астану и АЗ, екипе против којих можемо да тражимо своју шансу, покушаћемо да прођемо даље. Слажем се да имамо одличне играче, одличног тренера, људе у клубу који раде све на томе да пружамо што боље резултате. На добром смо путу, идемо корак по корак", закључио је Тошић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар