ЕП: Без Јовића на Луксембург!

Србија без Луке Јовића у Луксембургу: Опет је повређен, само "Митар" здрав! Претходно је због повреде "отпао" и Павков, што значи да Србија у Луксембург путује са само једним нападачем.  Из ФСС-а саопштили да се ради о повреди. . .

Фудбал 09.09.2019 | 10:32
ЕП: Без Јовића на Луксембург!
"Орлови" ће бити ослабљени у уторак.

Репрезентативац Србије и фудбалер Реал Мадрида Лука Јовић због повреде неће бити на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу за меч квалификација за ЕУРО 2020 против Луксембурга у гостима за два дана.

Како је саопштио Фудбалски савез Србије (ФСС), Јовић је синоћ на утакмици против Португала обновио повреду са којом је дошао на припреме репрезентације.

Он је иначе меч почео са клупе и ушао у завршних осам минута.

"После додатних прегледа и консултација са доктором репрезентације и клупским лекаром, утврђено је да неће бити у могуцности да настави припреме и да игра у мечу против Луксембурга", наводи се у саопшетњу ФСС.

Претходно је због повреде са списка "отпао" Павков, док је једини преостали шпиц Митровић.

Нападач Реал Мадрида и репрезентације Србије - Лука Јовић, због повреде неће бити на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу за меч против Луксембурга.

Јовић је синоћ на утакмици против Португала (ушао у самом финишу) обновио повреду с којом је дошао на припреме националног тима и после додатних прегледа, односно консултација са доктором репрезентације и клупским лекаром, утврђено је да неће бити у могућности да настави припреме и да игра у мечу против Луксембурга.

Репрезентација Србије у понедељак преподне путује у Луксембург где дан касније против домаће селекције наставља квалификације за ЕУРО 2020.

Меч против Луксембурга игра се у уторак од 20.45.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Р сад

09.09.2019 08:39

Почињу незадовољства и новим тренером.Брука!!!Никада тренера Србија имати неће јер они који су добри за репрезентацију и мафију неће ни да чују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

09.09.2019 10:37

Децку дали да игра 8 минута као да је јуниор а не играц Реала свака цаст сто неце да игра

Name

Ово

10.09.2019 16:50

је срамота и брука за ФсС и тренера Тумбу. Сваки Европски тим би позелео Јоцива ! А ови наси БОЗЕ ПОМОЗИ само. Па се питамо засто смо лоси. Ево, понасање ФсС и тренера ! Лоповлук !

ОДГОВОРИТЕ