Душан Тадић утучен послије пораза!

Хајде да будемо реални. . .  "Велико разочарање", рекао је најбољи српски фудбалер Душан Тадић.  "Кратак је период, селектор има неке своје замисли". . .

Фудбал 08.09.2019 | 10:32
Душан Тадић утучен послије пораза!
Матија Настасић је рекао да Србија не треба и даље да размишља о баражу, али искуснији Душан Тадић као да се помирио да ће "орлови" пре на такав начин до Европског првенства.

Србија је на "Маракани" ове вечери претрпела нови пораз у квалификацијама, од првака Европе који је славио 4:2, а иако је било понеких назнака о напретку у игри "орлова" - тешко да до краја можемо да прескочимо Португал и Украјину.

"Велико разочарање", рекао је видно потрешени Душан Тадић.

"Мислим да је био пун стадион и да су навијачи дошли да нас подрже против европског првака, али смо наивно примили голове. Кажњавали су нас и тако је то кад се игра с озбиљном екипом".

Све је јасније да ће Србија против Финске, Шкотске и Норвешке пробати на ЕУРО.

"Треба да будемо реални да имамо минималне шансе кроз квалификације, али имамо Лигу нација...", рекао је Душан Тадић на питање о мечу са Луксембургом који играмо у гостима већ за три дана, а којим би задржали теоретске шансе да можемо до ЕП и кроз квалификације.

"Ту је нови селектор, уигравамо се, покушаћемо да испунимо његове замисли".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар