Контеов списак жеља је сљедећи...

Дармијан, Геце, Ериксен, Алдервејрелд и Марин! Руководство Интера већ размишља о појачањима за следеће лето.

Фудбал 07.09.2019 | 21:42
Контеов списак жеља је сљедећи...
Стара италијанска фудбалска пословица гласи: "Меркато никад не спава".

У складу са тим тренер Антонио Конте и шеф Бепе Марота припремају нове потезе како би још више ојачали Нероазуре, а према информацијама Тутоспорта у нотесу водећих људи Интера налази се неколико занимљивих имена за следеће лето. Ту су Матео Дармијан (Парма), Марио Геце (Борусија Дортмунд), као и тандем Тотенхема - Кристијан Ериксен и Тоби Алдервејрелд - којима истичу уговори у Лондону на крају сезоне.

Такође, биће озбиљног посла током јесени и за скауте Интера који су с већ разлетели широм Европе, а један од нијих био је у четвертак увече у Букурешту на утакмици између Румуније и Шпаније како би на делу видео 23-годишњег Развана Марина. Ради се о офанзивном везисти који је летос прешао из Стандарда у Ајакс за 12.500.000 евра, па ће Интер морати да одреши кесу уколико жели да га доведе.

Карта на коју Интер игра је и помоћ некадашњег првотимца и Мариновог земљака Кристијана Кивуа који је управо саветовао младог Румуна да се пресели у Амстердам као замена за Френкија Де Јонга који је отишао у Барселону. Интер је био један од клубова који је желео Марина и прошлог јануара, али конкретна понуда није стигла у Лијеж иако два клуба гаје добру сарадњу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар