Партизанов паклени распоред!

Седам утакмица за 22 дана! Креће и трећи фронт. . .

Фудбал 07.09.2019 | 10:32
Партизанов паклени распоред!
Колико стигну да се одморе фудбалери Партизана током ове првенствене паузе – то им је. Од 14. септембра, када их чека први меч у наставку сезоне, против Пролетера у Новом Саду, играће укупно седам утакмица у 22 дана.

Биће то паклени ритам четвртак-недеља у наредне три недеље, у којем ће Партизан заиграти на сва три фронта: биће четири утакмице у Суперлиги, две у Лиги Европе, а кренуће и такмичење у Купу Србије.

Прво је, дакле, меч са Пролетером у Новом Саду (14. септембар), а онда дуел са АЗ Алкмаром у првом колу групне фазе Лиге Европе (19. септембар), само три дана касније играће се први вечити дерби у сезони Партизан – Црвена звезда (22. септембар). Потом следи меч у шеснаестини финала Купа Србије, с тим што црно-бели још не знају ко ће им бити противник.

У недељу 29. септембра чекаће Партизан још један дерби меч, са Радничким у Нишу, а онда 3. октобра и окршај са Астаном у Казахстану у Лиги Европе. Крај циклуса је утакмица са Вождовцем у Хумској у Суперлиги, да би потом уследила нова двонедељна пауза због обавеза репрезентације.

После три дана паузе црно-бели су данас наставити тренинге, а недостају им шесторица првотимаца, који су са репрезентацијама: Страхиња Павловић, Златан Шеховић, Лазар Павловић, Филип Стевановић и Доминик Динга су са Орлићима, Александар Шћекић је у саставу Црне Горе, а Бибрас Натхо предводи као капитен селекцију Израела. Требало је и Такума Асано да обуче дрес Јапана, али је отказао наступ због лакше повреде.

Партизан има две утакмице мање у Суперлиги, пошто је одложио мечеве са Јавором и Радником, а за сада се још не зна када ће се указати термин да их одиграју.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар