Кејхил о Миливојевићу: Сад знам зашто је капитен!

Бивши дефанзивац Челсија је врло брзо схватио ко је вођа тима са "Селхурст парка".

Фудбал 07.09.2019 | 14:58
Кејхил о Миливојевићу: Сад знам зашто је капитен!
Кристал Палас није добро започео сезону у Премијер лиги, са само једним бодом у прва два кола. Ипак, побједе против Манчестер Јунајтеда на Олд Трафорду, а потом и Астон Вилом на домаћем терену подигле су расположење у табору Орлова.

Гери Кејхил, нови играч тог тима, полако се навикава на ново окружење. Одиграо је до сада два меча у Премијер лиги у дресу Паласа - управо два у којима су славили - и чини се да му је јасно како ствари функционишу у тиму.

Он је, између осталог, за клупски програм пред меч против Астон Виле протеклог викенда говорио о Луки Миливојевићу, капитену Кристал Паласа и репрезентативцу Србије.

"Мој први утисак о Луки је био веома позитиван. Он има изузетан карактер за свлачионицу", рекао је Кејхил.

"Јасно ми је зашто је он капитен тима. Он има много квалитета потребних за капитена - веома је ауторитативан, и што је најважније, одличан је везни играч", истакао је Кејхил, а преноси званични сајт лондонског клуба.

Кејхил се потом осврнуо и на сарадњу са менаџером Ројом Хоџсоном. Њих двојица су већ имали прилике да сарађују у репрезентацији Енглеске.

"Он има свој начин рада, очекује од играча пуну концентрацију и темпо који је сличан оном из репрезентације. Знам који су његови принципи, потрудићу се да урадим све што буде тражио од мене", рекао је искусни дефанзивац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар