Бранко Јовичић поново тренира!

Хвала свима у клубу и Александру Коларову! Борбени везиста Црвене звезде неће моћи да игра у групној фази Лиге шампиона, али верује да ће се на терен вратити још бољи и јачи.

Фудбал 05.09.2019 | 17:30
Бранко Јовичић поново тренира!
Због повреде метатарзалне кости пре две године пропустио је већи део утакмица групне фазе Лиге Европе, а овог лета ће тако бити са Лигом шампиона.

Бранко Јовичић је био један од најбољих играча Црвене звезде у уводним утакмицама актуелне сезоне, али је у финишу београдског дуела са Хелсинкијем доживео повреду колена (укрштени лигаменти) и мораће да паузира вероватно до зимске паузе. 

Борбени везиста, међутим, поново не жели да се преда, већ најављује да ће се на терен вратити јачи и бољи. 

После успешне операције и опоравка у Риму, вратио се у Београд и већ почео лагано да тренира.

"Први део опоравка после операције одрадио сам у Риму. Било је изузетно тешко због начина на који сам се повредио као и због тренутка када се повреда десила. Прва фаза опоравка после операције је увек изузетно психички и физички тешка, међутим усредсређен сам на опоравак како бих се што пре вратио на терен како због себе тако и због целог тима", изјавио је Јовичић за клупски сајт и додао:

"Тешко је било гледати саиграче у квалификацијама за Лигу шампиона без могућности да им помогнем, али њихова жеља и воља за успехом сигурно ће ми дати снаге да се вратим бољи и јачи".

Још је рано прогнозирати када ће се вратити у такмичарски ритам, али каже да му успех саиграча много помаже на психолошком плану.

"Желим да се захвалим клубу, стручном штабу и саиграчима јер су ми обезбедили све што ми је потребно у овом тренутку, пружали подршку и учинили да лакше пребродим тежак период иза мене. Велику захвалност дугујем и Александру Коларову, који је био уз мене током боравка у Риму и пружио ми помоћ. Са њим сам гледао утакмице Црвене звезде, заједно смо се радовали успеху нашег клуба", истакао је Јовичић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар