Ајнтрахт одбио Интерових 40.000.000 за Костића!

Како је Костић умало изједначио рекорд Матића, али је Франкфурту било мало! Мораће да сачека следећи прелазни рок. . .  “Фреди Бобић је веровао у мене кад нико није”, каже српски интернационалац.

Фудбал 05.09.2019 | 11:48
Ајнтрахт одбио Интерових 40.000.000 за Костића!
Лука Јовић је овог лета постао најскупљи српски фудбалер свих времена после трансфера у Реал Мадрид вредног око 65 милиона евра, а мало је фалило да одмах иза њега стане пријатељ и доскорашњи саиграч из Ајнтрахта.

Како преноси "Спорт Билд", клуб из Франкфурта одбио је понуду од 40 милиона евра за Филипа Костића, а која је стигла са адресе Интера, пошто је био велика жеља Антонија Контеа.

Очигледно у клубу верују да вреди и више од тога.

Да се којим случајем тај трансфер реализовао, Филип Костић би изједначио рекорд Немање Матића, који је пре три сезоне из Челсија прешао у Манчестер јунајтед за 40 милиона, али ће морати да сачека неки други прелазни рок за то, ако га "неразури" и даље буду желели.

Костић је прошле сезоне имао "дабл-дабл" учинак у Франкфурту, са позиције левог спољног, од чак 10 голова и 13 асистенција, док је одлично почео и нову такмичарску годину.

За сада, крај свог имена има 4 гола и три асистенције.

Није тајна да је Интер питао, само се није знало да је био и конкретан. Али СпортБилд данас открива: не само да је био конкретан, него је на Ајнтрахтову адресу послао чек на коме је било исписана понуда – 40.000.000 евра за Филипа Костића!

Немачки клуб је глатко одбио. Још пре но што је прелазни рок почео спортски директор Фреди Бобић се са српским интернационалцем договорио – овог лета не мрдаш нигде. И Костић је то прихватио.

“Фреди Бобић је веровао у мене кад нико није”, каже Костић за СпортБилд.

А кад је упитан о томе да ли уопште размишља о себи у неком другом клубу у будућност, Костић мирно одговара.

“Ако ме неки клубови буду желели, мораће да дођу сами. Имам доброг менаџера”, смеје се српско крило.

Лепо му је у Франкфурту. Систем Адија Хитера 3-4-1-2 баш му је легао.

“За мене је то савршен систем. Волим да играм широко, близу линије. Потребан ми је простор. Онда могу само да одлучим да ли да кренем напред или да останем позади. Прошла сезона је била изванредна, надам се да ће ова бити још боља”, добро је расположен Костић, који је у девет утакмица у овом такмичарском циклиси већ постигао четири гола и наместио још три.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар