ЕП - Матић: Португал је можда преломан!

Идемо на победу! Репрезентативац Србије Немања Матић рекао је да ће меч против Португала у квалификацијама за ЕУРО 2020 можда бити преломан.

Фудбал 05.09.2019 | 10:32
ЕП - Матић: Португал је можда преломан!
"Можда и преломна утакмица у квалификацијама, мислим да су момци спремни, орни и жељни рада. Крећемо са озбиљним радом, претходних дана смо више радили на опоравку због утакмица за викенд. Претпоставаљам да ће стадион бити добро попуњен. У утакмицу увек улазимо да победимо. Испред себе имамо једну од најбољих репрезентација света, можда са најбољим појединцем Кристијаном Роналдом, али то не мења наше размишљање. Покусаћемо да одиграмо тимски и да освојимо три биода", рекао је Матић новинарима у Старој Пазови.

Везиста Јунајтеда рекао је и да одлична партија против јаких репрезентација не може да буде гарант повољног резултата.

"Када играте против јаких репрезентација и када одиграте сјајно утакмицу, не значи да ћете победити. Они у свом тиму имају играче који једним потезом могу да реше утакмицу .Верујем у момке. Уз велику борбу и тимски рад све је могуће", рекао је Матић и додао да се о утакмици са Луксембургом још увек не размишља.

"Добро је што је Португалија у фокусу, јер у фудбалу увек морате да буде концентрисани на наредну утакмицу. У овом тренутку то је Португалија, а после ћемо размишљати о Луксембургу".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар