Ђоковић предао меч Вавринки због повреде

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић због повреде рамена предао је меч осмине финала УС опена Стену Вавринки при вођству Швајцарца од 2:0 у сетовима и 2:1 у трећем сету.

Србија 02.09.2019 | 07:19
Ђоковић предао меч Вавринки због повреде
Повреда је зауставила свјетског броја један у походу на титулу Отвореног првенства Америке.

Након нешто мање од два сата тениса, Новак Ђоковић предао је меч Вавринки због повреде рамена.

Швајцарац је направио један брејк у првом сету, који је био довољан да исти и освоји резултатом 6:4.

Велика борба виђена је и у другом сету, направљена су три брејка, од чега нажалост два за Вавринку који са 7:5 осваја други сет.

Ђоковић се у и током меча, а поготово у трећем сету пожалио на раме, а при вођству ривала од 2:1 прекинуо је и предао меч.

Српски тенисер неће одбранити титулу на УС опену, док са друге стране Вавринка иде у четвртфинале гдје се састаје са Данилом Медведевом. 

(РТС)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дразен

02.09.2019 05:31

Идемо даље Новаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле, Ноле

02.09.2019 08:20

Прво ти нама оздрави, санирај то раме! Жив нам и здрав био!

Name

Дарwилл

02.09.2019 17:26

Зар није могао "издржати" још 4 гема, то је 10-15 минута, честитати бољем и отићи као цар. Овако је заслужио звиждуке, понизио данас бољег од себе, још каже да му је пријатељ. Са Новаком се нешто дешава, има једно три године, тај човјек се буквално промјенио. Не жели изгубити 3:0, него је поражен јер је повреда у питању. Сумњам и да је поврјеђен, прије би се рекло да је дошао тотално неспреман. Физички поготово. Данас се осрамотио фо даске.

ОДГОВОРИТЕ