Сузе на стадиону: Ивана Шпановић пропушта СП?

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић повриједила се и највјероватније ће пропустити најважније такмичење ове године - Свјетско првенство у Дохи које је на програму за мјесец дана.

Србија 01.09.2019 | 20:22
Сузе на стадиону: Ивана Шпановић пропушта СП?
Ивана је посрнула у трку, на залетишту у шестој серији на митингу у Берлину - страдао је мишић (задња ложа) и одмах је било јасно да је у питању озбиљна повреда.

На то су указивала и забринута лица њених супарница, а највише од свега сузе на њеном лицу, преноси "Телеграф.рс".



Лед је стављен одмах након што је сјела и заплакала, тјешиле су је супарнице, храбриле, пружиле подршку у нимало лаком тренутку. Знају и оне како је када те овакав пех удаљи од стазе, од снова...

Недуго послије повреде, Иванин тренер Горан Обрадовић потврдио је да је пред Иваном дуг период опоравка и да ће готово сигурно пропустити свјетско првенство у Дохи.

"Ивана је повриједила задњу ложу десне ноге када је трчала залет у последњој серији, и то највероватније значи да Ивана неће наступати на Светском првеству у Дохи које се одржава за месец дана. Одмах по повратку у Србију ћемо обавити све прегледе и снимања и више сазнати о озбиљности повреде", рекао је Обрадовић.

Погледајте и како је дошло до повреде најбоље српске атлетичарке.



(Телеграф.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пендула

01.09.2019 18:33

Зао ми је Спановицке , таленат над талентима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

01.09.2019 18:48

каква стета , не дај се Ивана краљице ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

01.09.2019 19:12

ИВАНА МИ ТЕ ВОЛИМО ЖЕЛИМО ТИ БРЗ ОПОРАВАК И ДА ОПЕТ БЛИСТАС ОСМЈЕХОМ И СРЕЋОМ КАД ОСВАЈАС МЕДАЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

01.09.2019 20:59

Овај коментатор као да никада није преносио спортско такмичење, а знам га по гласу да дуго то ради, па ме зато чуди да је он тек када је видио лед на задњој ложи, сконтао о чему се ради и ако је по њеном скакутање било јасно да је то тешка повреда задње ложе. Оно скакутање је карактеристично за ту повреду. Мени је давно била пукла мишићна овојница задње ложе. Нога ми је 2 мјесеца била тамно плава од бутине до пете од подлива. То је највећа бол коју сам икада доживио, да сам се био на кратко и онесвестио. Нажалост пауза је око пола године. Штета за њу и то велика.

ОДГОВОРИТЕ