Овако је Звезда славила улазак у Лигу шампиона!

Фудбалере у оклопном возилу пратило је и неколико хиљада навијача, који су уз гласно скандирање, бакље и ватромет бурно прославили велики успех свог тима

Србија 28.08.2019 | 08:21
Овако је Звезда славила улазак у Лигу шампиона!
Фудбалери Црвене звезде спектакуларно су прославили улазак у групну фазу Лиге шампиона! 



Они су после великог успеха у оклопном возилу са таблицама Црвене звезде продефиловали Београдом.

Фудбалере у оклопном возилу пратило је и неколико хиљада навијача, који су уз гласно скандирање, бакље и ватромет бурно прославили велики успех свог тима и пласман у групну фазу Лиге шампиона.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Толико о успеху

28.08.2019 07:36

Ајмо сад они који су коментарисали Хрватску и њихове накарадне, шта кажете за Србе и ове контове... Људи ја не могу вјеровати гдје спортисти сами себе сврставају, гдје је ту мозак, какав је ово начин прослављања.. Је ли ово узоран начин прослављања утакмица, посраште се на свој успех. Толико да вас сад упитају како сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛИЈА

28.08.2019 08:10

Фудбал треба да промовисе надигравање са лоптом и да спорт приблизи масама.То је некад било.Данас је пара и разврат па и бахатост врухунац у свему. Да иде јос и горе јуцер објависте тенк испред Звездиног стадиона па није него макета па сада борбено оклопно возило.Какве су то поруке и какво промисљање се саље младим нарастајима везаним за обицну фудбалску представу.Сутра треба Миг 29 да прелијеце на полувремену изнад стадиона.Умјесто поруке љубави промовисе се сила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево

28.08.2019 10:15

моји били на утакмици!!!и тврде да је само макета!!!да никакво возање није било са тенком кроз Београд!!!