У колицима је било беживотно тијело младића

Могући мотив убиства - нарушени породични односи између браће, сазнаје Телеграф. рс

Србија 20.08.2019 | 14:03
У колицима је било беживотно тијело младића
Убиство у угледној породици у Шапцу откривено је јутрос око три сата. Како сазнајемо, трагедија је потресла мирни крај Шапца у коме је угледни шабачки професор и сликар П. Г. живио са три сина. У истом дану је откривено тијело једног од синова, и осумњичени за убиство - његов брат.

- Полицијска патрола је јутрос око три сата приметила младића како гура ручна колица и креће се у правцу Водовода. Зауставили су се и имали су шта да виде, у колицима је било беживотно тијело младића - открива извор Телеграфа.рс.

Извор Телеграфа.рс из истраге открива да је, по свему судећи, убиство планирано раније. Наводно је Б.Г. већ био ископао рупу у близини Водовода, који се налази у продужетку Улице ослобођења, у којој је живио. По томе, након што је усмртио рођеног брата, кренуо је да се на колицима отараси леша.

Б.Г. (20), који је затечен како гура колица са тијелом је приведен и осумњичен за убиство старијег брата (24).

Из извора блиских истрази наводи се да је могући мотив убиства нарушени породични односи између браће.

Подсјећамо, сумња се да је он у породичној кући у Шапцу задао више удараца у главу свом двадесетчетворогодишњем брату, који је од задобијених повреда преминуо.

Он је осумњичен за убиство и биће му одређено задржавање до 48 часова. Уз кривичну пријаву, биће приведен Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.

(Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар