Рибери двије године у Фиренци!

Фјорентина је, изглед, успела. . . !

Фудбал 20.08.2019 | 14:39
Рибери двије године у Фиренци!
Фјорентина је, чини се, успела! Франк Рибери стиже у Фиренцу и постаје једно од најзвучнијих појачања у Италији овог лета. 

Француски ветеран дуго је преговарао са заинтересованим странама, пре неколико недеља чак је отпутовао у Кувајт да парафира за Ал Насер, међутим челници тог клуба нису могли да му уплате 10.000.000 евра унапред за двогодишњи уговор - нити да му дају гаранције да ће новац добити у разумном року - па је решио да се повуче из посла. 

Потом су се ређале понуде руских клубова, неколико немачких, да би се коначно јавила и Фјорентина и очито задовољила Риберијеве финансијске апетите. Италијани пишу да доскорашњи крилни нападач Бајерна пристао на фиксну плату од 4.000.000 евра годишње, с тим што би кроз бонусе могао да дође до оних 5.000.000, колико су му нудили у Ал Насеру. Такође, Виола је прихватила да плаћа његовог личног физиотерапеута.

Још се наводи да ће уговор бити потписан на две године и да се Рибери очекује сваког часа у Фиренци. 

У прилог томе и кратка преписка на друштвеним мрежама са Луком Тонијем. Рибери је написао на Твитеру како је спреман за нови изазов, а Тони, некадашњи саиграч из Бајерна, упитао га је да ли је истина да стиже у Италију. Одговор је био врло јасан: неколико емотикона смеха, намигивање, ОК сигнали и три срца.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар