ЛШ: Звездини проблеми пред Јанг Бојс...

Четворица у ауту, Кањас се мучи са повредом - може ли Гарсија одмах да направи разлику? Владан Милојевић ће имати значајне компликације приликом састављања стартне поставе за Берн. . .

Фудбал 19.08.2019 | 21:51
ЛШ: Звездини проблеми пред Јанг Бојс...
Дводневна бура око преговора са Матеом Гарсијом и званично се примирила, па од јуче поподне сви у табору Црвене звезде искључиво размишљају о првој утакмици плеј-офа Лиге шампиона против Јанг Бојса (среда, 21.00).

Од Владана Милојевића и његових сарадника очекује се да направе тактичку варку за још једног европског противника, али ће овога пута имати озбиљне компликације да саставе тим за утакмицу у Берну. То се пре свега односи на везни ред, који би могао да доживи озбиљне промене у односу на на реванш меч са Копенхагеном.

Како пише Журнал, врло су мале шансе да се за први меч у потпуности опораве Мохамед ел Фарду Бен и Милан Павков, док су у "ауту" Душан Јованчић и Немања Милуновић. Исти извор наводи и да компликације са повредом листа има и Хосе Антонио Кањас, али за којег се верује да ће стиснути зубе и наћи се у стартној постави на Ванкдорф стадиону.

Јованчићево место у тиму би могао да заузме Мирко Иванић, који би се тако проближио својој природној позицији, мада се на мечевима са Младости из Лучана и Спартаком из Суботице, као решење на овом месту озбиљно наметнуо Милош Вулић. У случају да ни Кањас не буде могао да игра, онда би до своје изненадне прилике можда могао да дође и Његош Петровић, као једино преостало решење на позицији задњег везног играча.

Када је у питању последња линија тима, ту се очекује да место Немање Милуновића заузме Радован Панков, док ће изглед навале зависити пре свега од замисли Владана Милојевића, али и брзине којом се у екипу буде адаптирао Матео Гарсија.

Аргентинац ће својом брзином променити физиономију овог Звездиног тима, али остаје да види да ли ће га Милојевић одмах гурнути у ватру или сачекати друго полувреме и тренутак у којем може да промени утакмицу и највише науди Јанг Бојсу. У овом тренутку, реално је да утакмицу започне са клупе за резервне играче.

Ричмонд Боаћи се голом у Копенхагену изборио за сигурно место стартера, би значајан допринос у Берну у последњих пола сата утакмице могао да и Томане, који је у Суботици показао сву разноврсност у својој игри.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар