Опозиција збија редове, све учесталији сусрети

- Да је опозиција тачно годину дана прије почетка локалних избора почела збијати редове говори и чињеница да су све учесталији сусрети најгласнијих опозиционара у Српској. Овога пута то се десило на Преображење у манастиру Моштаница код Козарске Дубице гдје се окупио велики број вјерника.

Република Српска 19.08.2019 | 16:07
Опозиција збија редове, све учесталији сусрети
Након прошлогодишњег пада на општим изборима у Српској, ситуација у опозиционим редовима драстично се побољшала. За то заслуге највише носи посланик са највећим бројем гласова Драшко Станивуковић, али и све гласнији и активнији новоизабрани предсједник СДС-а Мирко Шаровић.

“Можемо да мијењамо Републику Српску на боље и из тих разлога сам ја пристао да будем на челу Српске демократске странке” – истакао је предсједник СДС-а.

Како наш извор тврди Шаровић је као предсједник Српске демократске странке најавио подршку Станивуковићу за градоначелника Бањалуке на локалним изборима идуће године.

Да је опозиција тачно годину дана прије почетка локалних избора почела збијати редове говори и чињеница да су све учесталији сусрети најгласнијих опозиционара у Српској. Овога пута то се десило на Преображење у манастиру Моштаница код Козарске Дубице гдје се окупио велики број вјерника.

Да ли је на помолу реинкарнација опозиције у Српској и почетак промјене власти на локалном нивоу од идуће године остаје да видимо, преноси портал Бањлука24х.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Глобал зитизен

19.08.2019 14:11

Осим неколико младих људи ту опозиције јос увијек нема. Превесла их Миле на дугме кад год му се цефне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

19.08.2019 16:18

Е па ти млади људи це и добити оно за ста се боре,твој миле је на прослим изборима изгубио у Бања Луци колико се ја сјецам,а тако це бити и на сљедецим изборима сигурно,тако да ухљеби могу да размисљају гдје послије.

Name

Има сансу

19.08.2019 14:16

Опозиција оваква каква је сада,ако се добро потруди и збије редове има сансу да буде опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

19.08.2019 14:54

СВАКА ЦАСТ МИРКУ САРОВИЦУ ДРАСКО НАМ ЈЕ ЈОС ЈЕДИНА СЛАМЦИЦА СПАСА ПОДРЗАТИ ГА НЕМА НАМ ВИСЕ КО ПОМОЦИ ЈЕДИНО ОН ЈЕЛЕНА ВУКАН И ОМЛАДИНА ПДП СЕ ЈОС БОРЕ ЗА НАРОДНЕ ПЕОБЛЕМЕ ДРАСКО ИМА ГЛАСОВЕ СКОРО ЦИТАВЕ БЛ СВИ ГА ПОДРЗАВАЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

21.08.2019 10:31

Тек ће се сада видјети колико Драшко уствари заиста има гласова, а колико смо му гласова доњели ми из ПЗД !!!!!!

Name

бивши политичар

19.08.2019 15:01

Као стари СДС предлажем Шаровићу да се ни са ким од страрих партија не веже за локалне изборе. Да су републички избори, па да он буде кандидат за предсједника РС, док евентуално неко из ПДП за члана предсједништва, то инекако, али никад више СЗП. Моја дигресија Шаровићу иде у правцу зелених и овог врло опасног Лазаревића. Са њима би било паметно заједно на локалним изборима. Имају добру идеју и причу, немају хипотеку прошлости, а зелени су јако утицајни у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

19.08.2019 16:12

Хајде Вама, као бившем политчару да кажем, па пренесите, ако већ можете. Најбитније је у партије не примати "свашта", као рецимо онај Васић, тако се зове. Овдје се могу провјерити дипломе, вријеме студирања, оцјене и слично, а битно. Државу мора, након отимања од мафије организовати по најосновнијим следећим тачкама; 1. Сви запослени у државном сектору да покажу и дају на провјеру дипломе, а независна државна комисија да провјери њихову исправност. Нормални судови, не потковане судије, да утврде кривичну или другу одговорност и по хитном поступку санкције, ажурност. 2. Лустрација и поријекло имовине, тко неможе доказати поријекло исту одузети и послати га у затвор или центар за социјални рад, шта одреди независан суд. 3. Вијести на државним фреквенцијама да кажу шта је данас предузимала власт, а шта јој замјери опозиција. Тако пренеси, ако неко има знање, храброст, вољу и харизму да постанемо цивилизовано друштво. шљам мора жестоко да одговара затворима и одузимањм свега што су украли и они и њихова родбина, јер тако ће други знати.

Name

Стана

19.08.2019 15:09

Последња санса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Електронско гласање

19.08.2019 15:36

Сад је вријеме да се почне договарати електронско гласање, па нигдје на свијету се висе не гласа руцно само код нас, засто? Па црно постено..

Name

Само

19.08.2019 15:17

Напред опозицијо,моја подрска вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубица

19.08.2019 17:11

Нормални Дубичанци не иду на тај збор већ дуго година. Он је давно престао бити смотра ојкаче и фолклора и претворио се у такмичење власти и опозиције ко ће више људи окупити под свој шатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

19.08.2019 17:50

СДС од првог дана код Моштанице обиљежава дан оснивања, а ови остали из бјеса почели да се натурају, без икаквог повода. Углавном за њима долази непозната руља да једе и пије. То не тангира нормалне људе, јер свака будала има своје весеље.

Name

Дубица

19.08.2019 21:44

Смијешни сте и једни и други, циркусанти најобичнији...

Name

Опозиција

20.08.2019 05:20

се јос није изјаснила јели за нато или не! док год су суздрзани немају сансе!

ОДГОВОРИТЕ