Неочекивано: Одлазак нападача из Партизана!

Тек што се вратио са позајмице, Огњен Ожеговић поново напушта Партизан.

Фудбал 19.08.2019 | 16:33
Неочекивано: Одлазак нападача из Партизана!
Вратио се у Партизан са позајмице из руског Арсенала ријешен да покаже да је безразложно "отписан". И кренуо је одлично, сјајно се уклопио у "нови Партизан" под вођством Саве МИлошевића.

Али, Партизан је добио добру понуду за њега и пристао је да га прода.

Занимљиво, његова сљедећа дестинација биће Норвешка, земља из које долази наредни противник црно-бијелих у квалификација за Лигу Европе.

Промијениће земљу, али не и боје дреса. Иде у Розенборг, најуспјешнији норвешки клуб (26 титула шампиона државе, 12 купова и норвешки рекордер по броју одиграних европских утакмица), чије су боје дресова такође црне и бијеле.

Ожеговић ће тако бити трећи нападач који је напустио Партизан овог љета, послије Рикарда Гомеша и Немања Николића, који је прослијеђен на позајмицу у Војводину.

- ПРЕЛАЗНИ РОК ПАРТИЗАНА - 

ДОШЛИ: десни бек Периша Пешукић, леви бек Рајко Брежанчић, штопери Доминик Динга и Игор Вујачић, офанзивац Александар Лутовац, нападачи Умар Садик. који је дошао на позајмицу из Роме, Петар Гигић (Мачва), Такума Асано (Арсенал) и Бибрас Натко (слободан играч).

ВРАЋЕНИ СА ПОЗАЈМИЦЕ: Немања Стевановић, Сејдуба Сума.

ОТИШЛИ: Светозар Марковић (Олимпијакос), Марк Валијенте, Рикардо Гомеш (Ал Шаржа), Немања Николић (позајмица, Војводина), Страхиња Павловић (Лацио, али остаје), Огњен Ожеговић (Розенборг).

ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Саша Илић (ангажован у Фудбалском савезу Србије).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар