Прва лига РС: Црњеловци "топовска храна“ - изгубили 10:0!

Послије пораза 8:0 на отварању фудбалери Слоге Горње Црњелово доживјели још убједљивији пораз у другом колу Прве лиге РС.

Фудбал 17.08.2019 | 22:30
Прва лига РС: Црњеловци "топовска храна“ - изгубили 10:0!
Два кола била су довољна да се обистине најаве да ће Слога Горње Црњелово бити лак плијен за противнике.

Пред почетак првенства било је упитно да ли ће се уопште такмичити, на крају је оформљена екипа и Слога је заиграла, али већ у прва два кола доживјела два дебакла.

Послије пораза 8:0 прошлог викенда, фудбалери Слоге Гроње Црњелово ове суботе поражени су још убједљивије – 10:0 од Жељезничара у Бањалуци.

Играчи Жељезничара „распоредили“ су голове и постигли по пет у сваком полувремену, а Црномарковић, Кузмановић, Теодоровић и Петровић били су двоструки стријелци.

У стријелце су се уписали још Чолић и Ружичић.

Крупа је са 2:1 савладала Јединство на гостовању у Брчком.

Дујаковић је довео Крупу у вођство, а на 2:0 повисио је Лукић.  Двије минуте прије краја Брчаци су постигли утјешни погодак.

Преостала два меча завршена су без голова па послије другог кола које ће бити комплетирано вечерас послије утакмице Модриче и Подриња четири екипе на врху имају по четири бода.

ПРВА ЛИГА РС - 2. КОЛО:

Козара - Текстилац 0:0
Жељезничар – Слога 10:0
Јединство – Крупа 1:2
Славија - Рудар Приједор 0:0
Алфа Модрича - Подриње (20.30)

ТАБЕЛА: Жељезничар 4, Текстилац 4, Рудар Приједор 4, Крупа 4, Славија 2, Козара 2, Подриње (-1) 1, Алфа Модрича (-1) 1, Јединство 0, Слога 0.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар