ЛШ: Звездин списак за Јанг Бојс...

Коначно Томане, чека се још један, отпали Јевтовић и Гајић! Црвено-бели лиценцирали играче за плеј-оф.

Фудбал 17.08.2019 | 13:42
ЛШ: Звездин списак за Јанг Бојс...
Према званичном сјату УЕФА, Црвена звезда је послала списак од 23 лиценцирана фудбалера за мечеве против Јанг Бојса у плеј-офу за Лигу шампиона.

И опет је као у претходна два случаја за мечеве са Хелсинкијем и Копенхагеном, Звезда мењала списак лиценцираних играча. У односу на двомеч са Данцима, са листе лиценцираних играча су отпали Милан Гајић и Милан Јевтовић. Уместо њих двојице, једно место на списку је заузео португалски нападач Томане који се опоравио од повреде и коначно ће бити спреман за европски деби.

Црвена звезда има право да накнадно лиценрира још једног играча 48 сати пред почетак првог меча у Берну. То значи да је недеља вече последњи рок да црвено-бели додају ново име. Звезда се нада да ће то бити аргентинско крило Матео Гарсија на чијем трансферу се ради последњих дана, али није искључено да црвено-бели ангажују неко друго појачање ако не реализују трансфер крила Лас Палмаса. Или да накнадно пријаве Милана Јевтовића.

Списак лиценцираних играча за дуеле са Јанг Бојсима

Голмани: Милан Борјан, Зоран Поповић, Александар Станковић

Одбрана: Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Милан Родић, Сантана Жандер, Срђан Бабић, Филип Стојковић

Везни ред: Хосе Алберто Кањас, Мирко Иванић, Марко Марин, Душан Јованчић, Милош Вулић, Његош Петровић, Вељко Симић

Напад: Алекса Вукановић, Ричмонд Боаћи, Томане, Милан Павков, Ел Фарду Бен

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар