“Санчез остаје и играће више него што мислите!”

Оле Гунар Солскјер потврдио да ће Алексиз Санчез остати у Манчестер јунајтеду.

Фудбал 17.08.2019 | 09:54
“Санчез остаје и играће више него што мислите!”
Алексиз Санчез према тврдњама британским медија већ дуже је на излазним вратим Олд Трафорда, али није успио пронаћи нови клуб због превисоке плате.

Менаџер “ђавола” је, међутим, демантовао да Чилеанац одлази, као и гласине да је пребачен у резервни тим.

"Санчез је велики професионалац. Долази и ради сам сваки дан, и то јако напорно. Жели да буде дио тима. Ове приче да је он пребачен у резерве, наравно да нису тачне. Он је дио нашег тима и врло добар фудбалер. Заостаје неколико недеља за саиграчима, али близу је да буде дио тима. Немамо широку нападачку линију, тако да би Санчез могао одиграти пуно више утакмица него што очекујете. Надам се да ће бити добар за овај клуб, јер посједује квалитет“, рекао је Солскјер.

Јунајтед је сјајно отворио нову сезону у Премијер лиги, када је прошлог викенда на Олд Трафорду декласирао великог ривала Челси са 4:0. Санчез није био у саставу, што је додатно подстакло приче о његовом одласку из клуба. Међутим, Солскјер је све то демантовао.

Чилеанац је у Манчестер стигао у јануару 2018. године из Арсенала.

За “црвене ђаволе“ одиграо је 45 такмичарских утакмица и постигао пет голова. Током каријере играо је још за Кобрелоу, Коло-Коло, Ривер Плејт, Удинезе и Барселону.

Манчестер јунајтед у другом колу Премијер лиге у понедјељак од 21 час гостује Вулверхемптону.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар