Тајно се вјенчала Снежане Ђуришић?

Народна певачица Снежана Ђуришић и њен партнер Вања Милошевић одлучили су да ступе у брак и то су учинили далеко од очију јавности и без икакве најаве, у најужем кругу породице и пријатеља.

Забава 16.08.2019 | 14:11
Тајно се вјенчала Снежане Ђуришић?
ДАЛЕКО од очију јавности и без икакве најаве, народна певачица Снежана Ђуришић(60) изговорила је судбоносно „да“ свом пет година млађем партнеру Вањи Милошевићу. Младенци су одлучили да ступе у брак после две и по године забављања. То су учинили 26. јула у Београду.

Церемонија венчања обављена је у најужем кругу породице и пријатеља, а како наводе београдски медији певачица је узела мужевљево презиме. Чим Снежана заврши са заказаним наступима новопечени брачни другови отићи ће на медени месец, како би на миру уживали у љубави и сабрали утиске после овог важног догађаја. Познати гинеколог и власница хитова „Лепи мој“, „Нико ме волео није као ти“, „Клео се, клео“, „Кише“ и „Све је прошло међу нама“, неговали су пријатељство скоро две деценије, а онда је прорадила хемија...

Фолкерка је била у браку са Слободаном Гвозденовићем све до његове смрти 2013. године, и из заједнице са покојним супругом има ћерку и сина.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар