Незадовољни у Малатији: Чист пенал нам није свиран!

"Они су консантно лежали на трави и мало је било седам минута надокнаде", рекао је тренер Малатије после меча.

Фудбал 16.08.2019 | 08:00
Незадовољни у Малатији: Чист пенал нам није свиран!
Малатија је поправила утисак из прве утакмице, али не довољно да би прошла даље!

Петопласирани тим првенства Турске из прошле сезоне изгубио је први меч у Београду (3:1), због чега је и те како могао да буде задовољан пошто је Партизан промашио сијасет шанси, док је Малатија пред својим навијачима победила минималним резултатом (1:0) после грешке Стојковића.

Нису били довољно убедљиви на последњој трећини терена, ретко су улазили у шансе, али тренер Серген Јалчин изгледа највише води битке са управом која му не доводи појачања...

"Покушавамо да завршимо много трансфера од почетка сезоне, потребна су нам још тројица или четворица играча и то стално причам руководству, али не можемо да добијемо играче које тражимо", казао је Јалчин за "Спорx" и потом се осврнуо на ситуацију из првог дела.

При вођству Малатије од 1:0, штопер Страхиња Павловић је био уз Гокана Тореа и учинило се у први мах да је играо руком у казненом простору, да би други угао показао да су била леђа.

Ипак, у редовима тима из Турске тврде да су оштећени.

"Сигуран сам 100% да нам није досуђен чист пенал. Судија није мислио да је то интересантно... Они су консантно лежали на трави и мало је било седам минута надокнаде", рекао је он.

Казао је и да нису велики тим и да су покушали да дођу до другог гола, али нису успели.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар