Бајерн купује повређеног Санеа?!

Има ипак један услов за Сити. . .  Нападач Ситија тешко повређен, али Бајерн не одустаје! Манчестер сити и даље има понуду из Немачке.

Фудбал 16.08.2019 | 09:54
Бајерн купује повређеног Санеа?!
Одавно није вест да Бајерн хоће да доведе немачко крило Лероја Санеа из Манчестер ситија, али је тешка повреда брзог офанзивца довела у питање могућност да тај трансфер буде изведен.

Репрезентативац Немачке је у утакмици против Ливерпула у Комјунити шилду покидао предњи укрштени лигамент колена и зато је пред њим дуга пауза, због које је унапред одбачена могућност да се он пресели у Минхен.

Међутим, Бајерн има другачије планове.

Према писању новинара немачког листа "Билд", тамошњи великан и даље је одлучан да купи Санеа и спреман је да га доведе и сам лечи у Минхену.

Наравно, и за ово ће се питати Манчестер сити, јер је бивше крило Шалкеа и Бајер Леверкузена под активним уговором све до 30. јуна 2021. године.

У међувремену, Бајерн је након његове тешке повреде довео Хрвата из Интера, Ивана Перишића.

Бајерн Минхен не одустаје од Лероја Санеа?! Немачки репрезентативац који се тешко повредио на утакмици Комјунити шилда против Ливерпула пре неколико дана мораће да паузира чак седам месеци (руптура предњих укрштених лигамената), међутим Кристијан Фалк, најбоље обавештени новинар када је Бајерн у питању, тврди да то не спречава Баварце да наставе да "бургијају".  

Он наводи да немачки клуб не жели да му тек тако пропадне вишемесечни труд око убеђивања Санеа да пристане на понуђене услове, па је чак спреман на огроман ризик и куповину повређеног фудбалера. Наравно, Бајерн нико не би пристао на цифре које су се помињале претходних дана. А подсећемо, говорило се и писало да ће висина обештећења износити око 150.000.000 евра. 

Ули Хенес и Карл Хајнц Румениге остаће тако у контакту са Манчестер Ситијем и понудиће нову цифру, разумнију, с обзиром на дате околности. Колико би то могло да износи Фалк за сада не помиње...

Подсећања ради Бајерн се са Леројем Санеом после дугих преговора договорио о личним условима. Према сазнањима Билда немачки репрезентативац требало је да стави параф на петогодишњи уговор вредан 18.000.000 евра по сезони, чиме би постао најплаћенији играч у историји Бундеслиге, са 2.000.000 евра већом платом од Роберта Левандовског. 

Али онда га је Пеп Гвардиола само неколико дана пре него што ће кренути пут Минхена ставио у тим и све је пало у воду...

Или можда није?

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар