Стоичков: Нејмар је бомба, али у свлачионици!

"Шта ће им? Где ће играти?", пита се легендарни Бугарин и није усамљен у томе.

Фудбал 16.08.2019 | 14:58
Стоичков: Нејмар је бомба, али у свлачионици!
Док челници Барселоне покушавају да нађу "пакет услуга" који би задовољио Пари сен Жермен и натерао их да им врате Нејмара, после само два лета од рекордног трансфера, легенде клуба са "Ноу Кампа" критикују такав вид пословања.

Један од најбољих нападача деведесетих година прошлог века Христо Стоичков противи се довођењу Нејмара у Барселону, сматрајући да им није потребан.

"Шта ће им? Нема места у Барселони, када већ имају важне играче у Суарезу, Гризману, Месију и Дембелеу. Где ће играти у том тиму?", казао је Бугарин за америчку ТВ станицу "Унивисион" и на то даодао да није само до фудбалских квалитета.

Стоичков сматра да би Нејмар био "токсичан" по свлачионицу, што су осетили већ у Пари сен Жермену, док се и у Барселони сећају како је отишао 2017. године...

"Он би био као бомба у свлачионици. Уопште га не желим поново у Барселони", казао је Стоичков који је с Каталонцима освојио Куп шампиона и чак пет титула првака, када су полако почели да хватају корак за Реал Мадридом.

Питање је и да ли Барселона има новца да врати Нејмара пошто је Пари сен Жермен, бар према писању медија, тражио 150 милиона евра и Кутиња.

Нимало јефтино, посебно након што је Барселона већ потрошила 255 милиона евра на доласке Антоана Гризмана, Френкија де Јонга, Нета и Жуниора Фирпа, док су продали Силесена, Малкома, Гомеша, Алкасера и Дениса Суареза за око 150.

Видећемо шта ће се дешавати са Бразилцем пошто тренутно не тренира са екипом, наводно због повреде, али са тим информацијама треба бити опрезан пошто већ дуго "ратује" са клубом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар