Швајцарци пријете звездашима!

Ко буде ухваћен ван сектора за госте - лети напоље! Челни људи Јанг Бојса на све начине покушавају да спрече оно што се догодило у Салцбургу прошле године. . .

Фудбал 14.08.2019 | 20:59
Швајцарци пријете звездашима!
Поучени лошим искуством које је задесило РБ Салцбург прошле сезоне, у Копенхагену су забранили продају улазница навијачима Црвене звезде за све секторе ван оног намењеног гостујућим навијачима. Челници Јанг Бојса већ су најавили нешто слично, јер не желе да им се догоди да гости имају већу подршку од њихових фудбалера. А узимајући у обзир раздаљину између два града (односно велики број гастарбајтера) за тако нешто постојала би велика могућност. 

Чим су сазнали за име ривала у плеј-офу Швајцарци су на свом званичном сајту издали обавештење, или боље рећи неку врсту упозорења за навијаче црвено-белих...

"Навијачима Црвене звезде биће доступне само улазнице за сектор намењен гостима (Б12-Б15) и продаваће се искључиво преко Фудбалског клуба Црвена звезда. За све даље информације контактирајте свој клуб". 

Следи посебна напомена:

"Присталице Црвене звезде које буду дошле у посед улазница за неки други сектор, уколико на време не пошаљу захтев за замену, или барем делимичну замену, те уђу на стадион, из безбедносних разлога биће удаљени са трибина без права на повраћај новца или улазнице". 

У пракси ово звучи доста лоше по присталице српског првака, али свакако да ће бити врло тешко Швајцарцима да исконтролишу свакога ко дође да купи улазницу, поготово када се ради о нашим људима који живе у Швајцарској. Да не говоримо колико би било компликовано празнити делове трибина где би било више хиљада навијача Црвене звезде. А за тако нешто постоје сви услови.

Подсетимо, звездаши су у Салцбургу испунили трећину стадиона, било их је око 10.000. Исте величине је и стадион Јанг Бојса...

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ово

15.08.2019 04:38

је лудило ! ФИФА овде треба да одлуци. Сви требају да имају иста права. Па нека играју боље од ЦЗ и готово. Кад се публике од ЦЗ боје, ебес ФУДБАЛ . Ово је Европски промасај и систем лоповлука. Ускратит публику ! Па ово је спорт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-Европљанин

15.08.2019 13:02

Ситне дусе!Боје се пораза на домацем терену,а и да постеде Сиптаре у својим редовима,од "неугодности". Напрасице њих Звезда свакако!

ОДГОВОРИТЕ