ЛЕ - Милошевић: Нећу ротирати тим!

Било какво опуштање може скупо да нас кошта! Фудбалери Партизана путују у Турску где у четвртак играју против Малатије, реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе.  Партизан у Турској без Ивановића, Остојић се опоравио.  Фудбалери Партизана отпутовали су у Турску на реванш меч против Малатије у 3. колу квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 14.08.2019 | 16:52
ЛЕ - Милошевић: Нећу ротирати тим!
У првом мечу, одиграном прошлог четвртка, црно-бели су у београду победили са 3:1.

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је његова екипа у првом мечу видела да може да игра против Малатије. Он је додао и да црно-бели морају да буду опрезни и да свако опуштање може скупо да их кошта.

"Очекивања су прво да се сви оспособимо, остао је још Бојан Остојић, близу је, требало би да може... То је прва брига коју треба да пребринемо. Што се тиче осталог, очекујемо изузетно тешку утакмицу, против озбиљне екипе. Неће уопште бити лако, али смо показали да можемо са њима и доста ствари ће зависити од нас", рекао је Милошевић пред пут за Малатију.

Упитан какву Малатију очекује, Милошевић је рекао много офанзивнију у односу на први меч.

"Показали су у Љубљани да када хоће и када јуре резултат могу много офанзивније да играју. Не верујем да ће да ићи грлом у јагоде, али сигурно офанзивнију него у Београду", рекао је Милошевић.

Он не очекује да ће добар резултат из Београда "уљуљкати" његове играче.

"Таман посла. Свесни су играчи, сви су свесни да Малатија може много више и да је тај резултат само захваљујући нашој одличној игри, али ако помислимо за тренутак да ће бити лако имаћемо велики проблем", рекао је Милошевић.

Он је подсетио и на лош резултат у Крушевцу (2:2) у првенству и додао: "Било које опуштање може скупо да нас кошта".

Милошевић је после ремија с Напретком изјавио да је он крив за тај резултат, а сада је навео шта неће сигурно радити у сутрашњем мечу.

"За почетак нећу да ротирам. Моја грешка је што сам извео тим који није добро избалансиран, поготово када је у питању дефанзивна стабилност. Много лоших ставри је проистекло из тога. Грешка је била састав и теба учити на грешкама", рекао је Милошевић.

Партизан у Турској очекују високе температуре, а Милошевић је рекао да ће његовој екипи бити тешко без обзира на временске прилике. Додао је да је једини кадровски проблем пред меч Бојан Остојић и да би Такума Асано требало да буде спреман за више од 45 минута.

Фудбалери Црвене звезде су победили Копенхаген после пенала и пласирали се у плеј-оф за Лигу шампиона. Милошевић се осврнуо и на тај сусрет.

"Мислим да би Звезда завршла меч и раније да је имала среће и дала гол. Искључење је пореметило игру, али евидентно је да је Звезда боља екипа. Пенали су рулет... Добро је за српски фудбал што је Звезда прошла", рекао је Милошевић.

Новинаре је занимало да ли су и фудбалери Партизана вежбали пенале.

"Нисмо, али ови моји воле да шутирају пенале и слободњаке више него што је потребно, морам да их терам са терена после сваког тренинга. Ако додје до тога, не би требло да будемо неприпремљени", рекао је Милошевић.

Партизан је због понашања навијача на утакмици с Малатијом кажњен са две утакмице без публике. Упитан како на то гледа, Милошевић је кратко одговорио: "Никако".

Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је да очекује да ће његова екипа проћи даље.

"Сад смо у аутобусу читали да су изјавили да ће нам дати четири гола, али видећемо све на терену. Не знам шта би могло да буде пресудно, али они ће морати да крену напред јер су у заостатку. По мом мишљењу, биће пресудно првих 20 минута. Даћемо све од себе, видели смо да можемо да играмо са њима. У првој утакмици показали смо да смо боља екипа, то морамо и да покажемо и тамо да бисмо прошли у плеј-оф", рекао је Милетић.

Партизан у Турској без Ивановића, Остојић се опоравио. Фудбалери Партизана отпутовали су у Турску на реванш меч против Малатије у 3. колу квалификација за Лигу Европе.

Тренер црно-белих Саво Милошевић на пут у Анадолију, где Партизан иде са победом 3:1 из првог меча, повео је 21 играча међу којима није Ђорђе Ивановић, али јесте опорављени штопер Бојан Остојић пошто је због повреде пропустио гостовање Напретку (1:1) претходног викенда.

На списку су: Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Филип Кљајић, Бојан Остојић, Немања Р. Милетић, Страхиња Павловић, Слободан Урошевић, Периша Пешукић, Игор Вујачић, Рајко Брежанчић, Саша Здјелар, Александар Шћекић, Милан Смиљанић, Александар Лутовац, Зоран Тошић, Филип Стевановић, Такума Асано, Лазар Павловић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић и Умар Садик.

Утакмица Малатија - Партизан игра се у четвртак 15. августа од 19 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар