Марин обећао у Београду: Мора тако да буде!

"Шеф нам је пре утакмице рекао да играмо за наше фамилије које нас увијек подржавају и мислим да смо то и урадили", казао је Марко Марин послије утакмице у Копенхагену.

Фудбал 14.08.2019 | 16:14
Марин обећао у Београду: Мора тако да буде!
Прије седам дана Марко Марин је за телевизијске камере изјавио да Црвена звезда одлази у Копенхаген и да ће проћи за навијаче, али не знамо да ли је знао да ће бити виђена баш толика драма пред 30.000 навијача на "Паркену".

Звезда је боље изводила једанаестерце подно трибине са најватренијим навијачима Копенхагена и пласирала се у плеј-оф Лиге шампиона, што значи да има "обезбјеђену" Европу.

Марко Марин је промашио први пенал, погодио је пречку, али се истакао Милан Борјан...

"Обећали смо да пролазимо и ова екипа је опет показала феноменалан карактер. Борили смо се до самог краја, видјели сте и сами какве су емоције биле. Ако ја обећам нешто, мора тако да буде! Шалим се, опет смо супер играли"", рекао је капитен Црвене звезде новинарима послије меча.

"Имали смо феноменалну подршку са трибина. Шеф нам је прије утакмице рекао да играмо за наше фамилије које нас увек подржавају и мислим да смо то и урадили".

Проблем за Звезду настао је средином другог полувремена када је Немања Милуновић зарадио други жути због ударања лактом противничког нападача, тако да се Црвена звезда свим силама бранила до краја утакмице, чак и када је искључен Пеп Бијел из данског тима.

"Да смо остали са 11 дали бисмо гол... Мало ћемо да славимо, а од сутра се спремамо за даље!", казао је Марко Марин који није давао прогнозе о Јанг Бојсу.

Први меч са првацима Швајцаске игра се идуће недеље у Берну.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар