Дегенек: Наше животне приче и њихове златне виљушке!

"Овај њихов господин тренер се мало. . . заје**о што нас је потцењивао", рекао је увек искрени Милош Дегенек после утакмице у Копенхагену.

Фудбал 14.08.2019 | 08:38
Дегенек: Наше животне приче и њихове златне виљушке!
Милош Дегенек је после прве утакмице у Београду био љут због понашања играча Копенхагена и најављивао је да ће "прорадити српски инат", а после велике драме која је трајала три сата на "Паркену" - могао је и да "ликује" због проласка Црвене звезде у плеј-оф Лиге шампиона.

Сјајни штопер се вратио на време да помогне Звезди да дође на корак од "мушеме", Европа је већ обезбеђена, а после утакмице је још једном показао колико је искрен.

Казао је да су му Трнава и Салцбург биле напете, али да воли повуци-потегни утакмице, као што је била вечерашња против Копенхагена која је одлучена после 22 изведена једанестерца, од којих су за један прецизнији били играчи Звезде...

"После сваког промашеног пенала смо веровали, и кад је било повуци-потегни, сваки играч који је шутирао је, опростите што морам рећи - имао муда да изведе пенал пред њима, то је потребно, дао га или промашио - мораш то да имаш да изведеш. Свака част свим момцима и Борјану, показали смо као екипа да смо порасли, зближили смо се још више као породица", казао је Милош Дегенек новинарима у Копенхагену и додао:

"Схватили смо шта значи играти велике утакмице, да се не предаје, да се гине, да газимо једни за друге!".

Посебно занимљива изјава односила се на тренера Столеа Солбакена и његове играче.

"Много ми је драго што смо их прошли, веровали су, овај њихов господин тренер се мало заје**о кад је кренуо нас да потцењује. Не зна ко смо, не зна шта смо, наше животне приче, нису као њихове што су јели златним виљушкама...", казао је Дегенек.

Новинари су га обавестили да је тренер шампиона Данске имао такође тешку животну причу пошто је био клинички мртав, али се опоравио и Копенхаген водио до много титула.

"То не знам, кажем за нас, они су елегантна држава, али не знају наше ратове, бомбардовања, имамо то када се покаже ко смо и шта смо".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар