Солбакен: Промашили смо 2-3 пенала због лошег терена!

Тренер Копенхагена Столе Солбакен изјавио је да му је тешко пала елиминација од Црвене звезде, али да живот иде даље.

Фудбал 14.08.2019 | 08:00
Солбакен: Промашили смо 2-3 пенала због лошег терена!
Након 1:1 у Београду, истим резултатом је завршен и реванш у Данској, а победника нису решили ни продужеци.

Уследила је пенал серија за инфаркт, где је после бројних промашаја Милан Борјан постао јунак Звезде одбранивши шут Винду за победу 7:6.

"Јако тешка утакмица, прокоцкали смо доста шанси, посебно са играчем више, два-три пенала су промашена због лошег терена. Шта да се ради, живот иде даље", рекао је Солбакен на конференцији за медије.

Како је навео, његов тим елиминисан је јер није знао да искористи играча више након искључрња Немање Милуновића у 54. минуту.

"Играли смо добро, све док нисмо остали са играчем више. После тога је све било слабије. Нисмо знали то да искористимо", оценио је Солбакен.

Копенхаген ће наставити борбу за европску јесен, играће плеј-оф за пласман у Лигу Европе са бољим из дуела између летонске Риге и финског ХЈК Хелсинкија.

У првом мечу је било 1:1, а реванш је у четвртак у Хелсинкију.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Наивац

14.08.2019 06:27

па ваљда је и противнику био исто тако лос терен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таксират

14.08.2019 06:30

Проблем са бијелом тацком, које од датог момента у сустини висе није ни било, нису имали ниста мање ни играци Звијезде. Ризик исклизавања се могао смањити тиме сто се лопта није требала стављати близе голу (испред или на граници бијеле тацке) него иза бијеле тацке. Тако да играц другом ногом, којом не сута стаје сигурно или сигурније на тле ради одрзања неопходне равнотезе. Ако си добар стрелац онда ти тих неколико дециметара даље од гола, неце сметати постици гол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕ

14.08.2019 07:55

БРАВО управо тако