Кавани договорио нови клуб!

Јесте Интер, али није из Милана! Уругвајац долази наредног лета као слободан играч.

Фудбал 13.08.2019 | 11:48
Кавани договорио нови клуб!
Медији у Америци и Француској брује: Единсон Кавани је већ договорио трансфер за наредно лето!

Уругвајски голгетер ће наредног лета напустити Пари Сен Жермен као слободан играч када му истекне уговор и потом потписати за новог члана америчке МЛС лиге Интер Мајами.

Реч је о новом клубу који је основан пре 18 месеци и који ће 2020. године дебитовати у МЛС лиги. Интер Мајами се налази у власништву Дејвида Бекама и групе бизнисмена из свих крајева света. Бекам је приликом доласка у амерички Лос Анђелес Галакси пре 12 година, добио од руководства МЛС лиге обећање да ће у будућности по сниженој цени и олакшаним условима стећи право да оснује свој клуб у лиги. Тако је настао Интер Мајами пошто је Бекам окупио гомилу инвеститора.

Очекивало се да Бекамов клуб доводе неко звучно име на почетку, помињали су се играчи попут Радамела Фалкаа и Хамеса Родригеза, али изгледа да је избор пао на Каванија. Амерички медији јављају да је договор постигнут и да је Уругвајац обећао долазак наредног лета. Кавани има 32 године и одрађује последњу сезону из уговора са Пари Сен Жерменом. Овог лета се помињао као жеља Атлетика и Интера из Милана, али није дошло до трансфера.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар