Шпанија: Спасили живот мушкарцу

Шпанска полиција је брзом реакцијом и уз помоћ британских туриста спасла живот Србину кога је везаног на балкону држао сународник који му је претходно ножем исјекао врат, пише Оливепресс.  

Свијет 02.08.2019 | 10:24
Шпанија: Спасили живот мушкарцу
Језива сцена одиграла се у четвртак у познатом шпанском љетовалишту када су туристи примјетили како на трећем спрату хотела један мушкарац држи другог везаног за ограду. Мушкарац, како се испоставило касније, Србин, имао је пешкир умотан око главе док му се са врата, низ тијело сливала крв…

Група Британаца је посматрала стравичне сцене у Кости дел Сол док је један Србин пријетио да ће убити другог.

Драматична операција спасавања услиједила је након што су избезумљени туристи звали полицију у помоћ због човјека са “пресјеченим грлом”. Локална полиција је брзо стигла на лице мјеста, а нападач је тада и даље у руци држао “велики кухињски нож” на грлу жртве која је била везана за ограду.

Везани Србин спасен је захваљујући пару британских туриста који су се налазили у соби поред оне у којој је одвијала језива драма.

Пар се досјетио да кључ од своје собе одмах да полицајцима који су брзо ушли у њихову собу и преко балкона почели да преговарају са наоружаним Србином, чији идентитет још није откривен.

– Јуче поподне, у луци Дукеса, интервенисали су локални полицајци, избјегавајући трагичну ситуацију, спасивши живот српском држављанину, коме је суграђанин пријетио смрћу. Жртву, завезаних очију и умрљаног крвљу, нападач је држао на једном од балкона, испред запрепашћених пролазника – саопштено је из општине Манилве.

Већи хорор сријечен је тако што је једна полицајка са балкона покушала да умири нападача, док је њен партнер за то вријеме ушао у собу у којој је био нападач.

– Службеници су одмах покушали да смире нападача који је пријетећи махао ножем. Док је једна полицајка покушавала да га убиједи (да баци оружје), њен партнер је ушао у кућу и разоружао агресора – наводи се у саопштењу.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пендула

02.08.2019 08:35

Дрога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

02.08.2019 08:57

Зртва је био Србин а нападач сународник. Тако се пишу текстови да у подсвјести остане да је жртва србин а нападач сународник што у се брзо забораВи. То је то модерно новинарство које де учи на западу , које тачно зна како ће одређени текст дјеловати на свијест човјека.

Name

Игор

02.08.2019 09:21

Љубомора. Хомосексуалца два .

Name

Никола

02.08.2019 10:25

Србин или Сународник кретенлук!

ОДГОВОРИТЕ