Иванишевић: Остајем ли Новаков тренер? Причали смо...

"Зец" је напустио ложу Новака Ђоковића током друге недеље Вимблдона, али су изгледне шансе да се сарадња настави. Није остао за финале и бодрио Србина док је у супротном боксу, Роџера Федерера, седео његов пријатељ Иван Љубичић.

Тенис 29.07.2019 | 15:17
Иванишевић: Остајем ли Новаков тренер? Причали смо...
Новак Ђоковић је одлучио да узме "слободно" после епског финала Вимблдона.

Најбољи тенисер света је после исцрпљујућих пет сати борбе и великог преокрета победио Роџера Федерера (3:2) за 16. трофеј на гренд слем турнирима, али су напори били толики да је продужио одмор на још неко време отказавши учешће на Роџерс купу.

Пред њим је турнеја у Америци... Пошто прескаче Канаду почетком августа, следи у Синсинати, турнир који је коначно освојио прошле године, па УС Опен.

Познато је да се растао са Гебхартом Гричом, а шта ће бити са Гораном Иванишевићем?

Успешни хрватски тенисер појачао је стручни штаб Новака Ђоковића пред почетак Вимблдона, како би му пре свега помогао са сервисом, али је већ друге недеље морао да напусти турнир због раније заказаних обавеза...

"Разговарали смо. Причећемо да се он одмори, па ћемо видети што даље. Причали смо, не могу рећи да нисмо. Видећемо", казао је Горан Иванишевић за хрватске медије.

Није уживо могао да прати епски меч Ђоковића и Федерера, него пред телевизором. Казао је да га је "болела гузица" од седења, а истовремено је пропустио прилику да "поткачи" пријатеља Ивана Љубичића који је тренер Швајцарцу...

"Честитао је мени Љубо чим сам ушао у Ђоковићев тим. Па како и не би! Као што сам и ја њему честитао кад је постао тренер Федереру", казао је Иванишевић и додао:

"Сретан је због мене. Па кад те зове број 1, то се не одбија, тога нема... Љубо и ја смо велики пријатељи. Направио је велике ствари с Роџером, али кад је Новак фокусиран, кад игра како треба, нико га не може победити. Тако ја мислим. А и видели сте у финалу Вимблдона...".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар