СП: "Мирисала" је побједа, али ипак пораз Србије!

Јуниори Србије нису успели да изненаде Словенију у дербију Групе А на Светском првенству за рукометаше.

Остали спортови 22.07.2019 | 08:19
СП: "Мирисала" је побједа, али ипак пораз Србије!
Србија је у меч против Словеније на Светском првенству у Шпанији ушла као аутсајдер. Али, не да се "олрићи" нису обрукали, већ су били надомак победе. Нажалост, лоша завршница меча коштала је изабранике селектора Ројевића бодова.

Словенија – Србија 30:28 (16:15), у четвртом колу Групе А на Светском првенству.

Све је изгледало идеално када је Србија средином другог дела повела 23:20 и имала напад за "плус четири". Зицер с крила није реализован и од тог момента креће преокрет.

Иако су "орлићи" још неко време успевали да одрже предност, пет минута без постигнутог гола, и то у самој завршници, били су кључни. Ми нисмо имали решења за одбрану ривала, док су Словенци сваки напад користили и градили предност.

Марко Вигњевић и Срђан Милић су постигли по пет голова, Никола Ивановић четири, а по три Урош Тодоровић и Марко Милосављевић.

Србија ће у последњем колу играти против Туниса и од тог меча зависи да ли ће такмичење по групама завршити на трећем или четвртом месту. У осмини финала ће на Француску или Египат, који ће у понедељак у међусобном дуелу одлучити о победнику Групе Б.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар