СП: Шпанци уз помоћ судија побиједили "орлиће"!

Први пораз! Шпанија боља од Србије у 3. колу на Светском првенству за рукометаше до 21 године.

Остали спортови 19.07.2019 | 23:21
СП: Шпанци уз помоћ судија побиједили "орлиће"!
У најмању руку Србија је била равноправна против домаћина Светског првенства за рукометаше до 21 године. Одлично су играли "орлићи", али су неколико судијских одлука и касније и "пуцање" одбране наше репрезентације довели до првог пораза на Мундијалу.

Шпанија - Србија 29:26 (16:14), у трећем колу Групе А, која се игра у Вигу.

Од почетка се водила равноправна битка, с тим што Шпанци ни у једном тренутку другог полувремена нису испустили предност. Нажалост, "орлићи" су десетак минута пре краја имали напад за изједначење, али нису успели да савладају шпанског голмана.

Судијски пар из Црне Горе, Новица Митровић и Миљан Весовић, био је преоштар према српским рукометашима, о чему сведочи и број искључења - ОСАМ према ДВА. Такође, у кључним моментима, када је резултат ломио, две очигледне лопте избачене ван терена од стране Шпанаца, доделили су домаћину.

Милан Милић био је први стрелац "орлића" са пет голова, по четири су постигли Никола Ивановић и Вук Миленковић, а по три Бранко Томић и Јовица Николић.

После три кола Србија има скор 2-1, док су на деоби првог места Словенија и Шпанија са максималним учинком. Наша репрезентација у суботу има дан одмора, а у недељу се састаје са Словенијом. Из сваке групе по четири репрезентације настављају такмичење.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар