Лотито се предао!

Истрошио сам муницију чувајући СМС-а у Лацију! Изгледа да газда Римљана попушта.

Фудбал 18.07.2019 | 19:52
Лотито се предао!
Делује да Клаудио Лотито попушта. Председник Лација, који ће сутра прославити 15 година у фотељи првог човека римског клуба, полако силази са облака и спушта се на земљу. Бар кад су у питању захтеви за продајом једног од најдрагоценијих фудбалера тима са Олимпика, Сергеја Милинковића Савића.

Дуго је Лотито одолевао, чувао СМС-а од напада богатијих и моћних клубова, почетком прошле сезону дао му је и нови, финансијски побољшани, уговор, међутим, полако постаје свестан чињенице да овог лета мора да дозволи српског везисти да промени средину.

„Схватам да људе не можете натерати да играју у окружењу у коме се осећају нелагодно. Милинковић Савић је показао озбиљност и одговорност и не припада том слоју. Лепо му је у Лацију. Прошле године сам успео да се одупрем нападима других клубова, али овог лета имам мање оружја у рукама, мање солуција којима могу да баратам, јер су играчу предложена друга решења. Можемо да кажемо да сам лане истрошио муницију“, сликовит је Лотито.

Све ово, преведено на језик трансфера, значи да је газда Лација спреман да спусти захтеве са почетних 150.000.000 евра, колико је тражио пре 12 месеци, на разумну суму. Претпоставља се, упола мању. Остаје само да се види да ли ће Сергеј изабрати Пари Сен Жермен, пошто се писало да је са Парижанима договорио и плату од 5.000.000 евра на годишњем нивоу или га мами играње у Премијер лиги и гиганту какав је Манчестер јуннајтед. Наравно, оба клуба не би имала проблема да Италијанима плате обештећење у реону од 75.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар